reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Laseczki :-)
Grzechotka może Skalpel jajka wietrzy ;-):-p A tak na poważnie to ta (nie)święta trójca ancymonów moich znajomych też tak śpi :-D:-D:-D No chyba, że się władują pod kołdrę to wtedy śpią bardzo kulturalnie :-)
Byłam już u GP i niby wszystko w porzo, ale troszkę mnie wystraszył, bo powiedział, że jak na ten tydzień to macica dużo powiększona i zapytał się co bym na bliźniaki powiedziała:sorry: Oby nie wykrakał, bo jedno mu podrzucę ;-):-pTak mnie po brzuchu wymacał, że jak tylko się podniosłam to mu pawia zapuściłam na środku gabinetu :-D Liczyłam na to, że może uda mi się wcześniejsze usg zrobić, ale nie, mam czekać na list ze szpitala i usg w 12 tygodniu dopiero :-( Chyba jednak wcześniej pójdę gdzieś prywatnie. I termin wyliczył mi tak samo jak ja sobie, czyli 30 styczeń :-)
Buziaki dla Was i miłego dzionka, ja tradycyjnie zaraz na ogród spadam, bo taki upał jest, że szkoda w domu siedzieć.

I tak na szybko (nie)święta trójca rządzi u nas w pokoju ;-) Suczki się właśnie kotłują na łóżku,a Kenulek całuje się z Olisiem :-D
zdj_c4_99cie179_1

zdj_c4_99cie181_1

my.php

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry!!!!
ja tylko na chwilkę wpadam bo zarobiona jestem!!!!
pakuję się i pakuję i spakować ni mogę-zawsze sie znajdzie coś co trzeba jeszcze wrzucić.....
oj...żeby tylko pogoda dopisała.....

Dotka-odczytałam wieści od Ciebie-ok!!!! jak coś to telefony mamy.chyba jakoś Was znajdę????:-p;-)no nie???-jakby co to będę wołać.....:-p:laugh2: zatem dziewczynki do zobaczenia.:tak:

dla reszty buziole!!!!!!

Błagam nie piszcie tyle bo nie nadążam ;-):-p:rofl2::-D:-D:-D Mam w pokoju istny meksyk, trzy psy i Młody szaleją, na dodatek Kenula sobie gazuje i w dodatku mam komorę gazową :-p

Hejka, no wlasnie co tak spokojnie.....cisza jakas przed burza, hi hi....:-D;-)

Kacha- o kurcze, jak tez Olisiek urosl! :szok::tak::tak::-) A skad te wszystkie pieski sie tam u Ciebie wziely? Bo chyba gdzies czegos nie doczytalam....:zawstydzona/y:

hejka

ja juz siedze spakowana i czekam na wyjazd, jedziemy ok 0:30 w nocy.
Kurde przeraza mnie ta droga, tyle godzin, i poza tym boje sie jechac w nocy :-:)-:)-:)-(, mam nadzieje ze bedzie ok, trzymajcie kciuki za mnie i kubusia, zeby dobrze przetrwal droge :tak::tak:

bierzemy laptopa, podobno jest tam internet wiec bede sie odzywac jak bede mogla.

zycze mielgo weekendy gdybym byla poza siecia.

jeszcze sie odezwe, paaa

reklama
Do góry