• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Laseczki :-)
Grzechotka może Skalpel jajka wietrzy ;-):-p A tak na poważnie to ta (nie)święta trójca ancymonów moich znajomych też tak śpi :-D:-D:-D No chyba, że się władują pod kołdrę to wtedy śpią bardzo kulturalnie :-)
Byłam już u GP i niby wszystko w porzo, ale troszkę mnie wystraszył, bo powiedział, że jak na ten tydzień to macica dużo powiększona i zapytał się co bym na bliźniaki powiedziała:sorry: Oby nie wykrakał, bo jedno mu podrzucę ;-):-pTak mnie po brzuchu wymacał, że jak tylko się podniosłam to mu pawia zapuściłam na środku gabinetu :-D Liczyłam na to, że może uda mi się wcześniejsze usg zrobić, ale nie, mam czekać na list ze szpitala i usg w 12 tygodniu dopiero :-( Chyba jednak wcześniej pójdę gdzieś prywatnie. I termin wyliczył mi tak samo jak ja sobie, czyli 30 styczeń :-)
Buziaki dla Was i miłego dzionka, ja tradycyjnie zaraz na ogród spadam, bo taki upał jest, że szkoda w domu siedzieć.

I tak na szybko (nie)święta trójca rządzi u nas w pokoju ;-) Suczki się właśnie kotłują na łóżku,a Kenulek całuje się z Olisiem :-D
zdj_c4_99cie179_1

zdj_c4_99cie181_1

my.php

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry!!!!
ja tylko na chwilkę wpadam bo zarobiona jestem!!!!
pakuję się i pakuję i spakować ni mogę-zawsze sie znajdzie coś co trzeba jeszcze wrzucić.....
oj...żeby tylko pogoda dopisała.....

Dotka-odczytałam wieści od Ciebie-ok!!!! jak coś to telefony mamy.chyba jakoś Was znajdę????:-p;-)no nie???-jakby co to będę wołać.....:-p:laugh2: zatem dziewczynki do zobaczenia.:tak:

dla reszty buziole!!!!!!

Hejka, no wlasnie co tak spokojnie.....cisza jakas przed burza, hi hi....:-D;-)

Kacha- o kurcze, jak tez Olisiek urosl! :szok::tak::tak::-) A skad te wszystkie pieski sie tam u Ciebie wziely? Bo chyba gdzies czegos nie doczytalam....:zawstydzona/y:

hejka

ja juz siedze spakowana i czekam na wyjazd, jedziemy ok 0:30 w nocy.
Kurde przeraza mnie ta droga, tyle godzin, i poza tym boje sie jechac w nocy :-(:-(:-(:-(, mam nadzieje ze bedzie ok, trzymajcie kciuki za mnie i kubusia, zeby dobrze przetrwal droge :tak::tak:

bierzemy laptopa, podobno jest tam internet wiec bede sie odzywac jak bede mogla.

zycze mielgo weekendy gdybym byla poza siecia.

jeszcze sie odezwe, paaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry