kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Laseczki :-)
Grzechotka może Skalpel jajka wietrzy ;-)
A tak na poważnie to ta (nie)święta trójca ancymonów moich znajomych też tak śpi 

No chyba, że się władują pod kołdrę to wtedy śpią bardzo kulturalnie :-)
Byłam już u GP i niby wszystko w porzo, ale troszkę mnie wystraszył, bo powiedział, że jak na ten tydzień to macica dużo powiększona i zapytał się co bym na bliźniaki powiedziała
Oby nie wykrakał, bo jedno mu podrzucę ;-)
Tak mnie po brzuchu wymacał, że jak tylko się podniosłam to mu pawia zapuściłam na środku gabinetu
Liczyłam na to, że może uda mi się wcześniejsze usg zrobić, ale nie, mam czekać na list ze szpitala i usg w 12 tygodniu dopiero :-( Chyba jednak wcześniej pójdę gdzieś prywatnie. I termin wyliczył mi tak samo jak ja sobie, czyli 30 styczeń :-)
Buziaki dla Was i miłego dzionka, ja tradycyjnie zaraz na ogród spadam, bo taki upał jest, że szkoda w domu siedzieć.
I tak na szybko (nie)święta trójca rządzi u nas w pokoju ;-) Suczki się właśnie kotłują na łóżku,a Kenulek całuje się z Olisiem
Grzechotka może Skalpel jajka wietrzy ;-)

Byłam już u GP i niby wszystko w porzo, ale troszkę mnie wystraszył, bo powiedział, że jak na ten tydzień to macica dużo powiększona i zapytał się co bym na bliźniaki powiedziała

Buziaki dla Was i miłego dzionka, ja tradycyjnie zaraz na ogród spadam, bo taki upał jest, że szkoda w domu siedzieć.
I tak na szybko (nie)święta trójca rządzi u nas w pokoju ;-) Suczki się właśnie kotłują na łóżku,a Kenulek całuje się z Olisiem

Ostatnia edycja: