• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex Kochana do znajomych się wynieśliśmy, bo tam gdzie mieszkaliśmy nasilały się coraz bardziej nastroje rasistowskie, wiesz mieszkaliśmy w dzielnicy typowych radykalnych protestantów :sorry: Trzy pieski dostaliśmy gratis (znajomi mają), a Oliś jest wniebowzięty, zresztą ja też, wesoło przynajmniej jest :-)
Jutrzenka udanego wypoczynku :-)

reklama
A to widzisz Kacha- ja nawet nic nie wiedzialam.....:zawstydzona/y: dzieki za info....:-)

Paula- masz racje, bardzo nie ladnie z mojej strony....:zawstydzona/y::sorry:

A tak serio, to chyba gdzies na weekend musialam wyjechac, a potem nie doczytalam i stad ta niewiedza.... ale juz wiem :-)

Jutrzenka- spokojnej drogi :-)

hej hej!!!

wychodzi na to że pierwsza!!!:tak::-p
my już po śniadanku teraz szykujemy się do spotkanka :tak::-)
pogoda na razie piękna-oby tak zostało!!!!

miłego dzionka babeczki :tak:;-)

jejku czy wy też macie wrażenie, że dzisiaj niedziela? ;-)

młoda nam się pochorowała... wczoraj byłyśmy na spacerze i zmoczyła skarpety biegając po trawie a w drodze powrotnej zmoczył nas deszcz :-( już w nocy furkotała nosem a dzisiaj cd + gorączka 39 st. (zbiłam czopkiem, nasmarowałam klatkę piersiową na noc pulmexem)
chciałam na noc podać jej wczoraj eurespal bo miała lekki kaszelek (dzisiaj już na szczęście nie ma) ale taką histerię odstawiła, że :szok: ja nie wiem jak ja jej będę leki aplikowała w przyszłości? :-( tragedia normalnie...

Hej Kobiałki, widzę, że większość z Was korzysta z długiego weekendu i dobrze :tak: Życzę Wam udanego wypoczynku :-) Ja się właśnie z gadułą użeram, zamiast spać nawija, ale twarda jestem i go z łóżeczka nie wyciągnę ;-)

no my już po spotkanku...;-):tak::-)-bardzo udane!!! ciotki -klotki świetne babki,!!!
pogoda nam dopisała-na tyle że teraz siedzę z maślanką na ramieniu :sorry::baffled:-ale co tam!!!!damy radę.

a co Wy porabiacie bo cosik tu dzisiaj pustawo.........

edit!!!!!-o babulki są-witam!!!!

ech a nasza już drugi dzień śpi w południe tylko pół godziny :sorry: to przez to osłabienie...

kacha długi weekend? gdzie? :-p u nas dzień jak co dzień tyle, że t. w domu ;-)
kasia morska opalenizna fajna jest :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry