reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej babole:) hihihih
spotkanie jak najbardziej udane:) superowo było :) KASIA to swój babsztyl:) (cmok cmok)fajna z ciebie babka :) i twój J tez spoko ,luzik i ........
pogoda dopisała jak mogła:) i jak sie zebralismy to tak luneło ....ze szok
Oliwka dostała od Kubusia prezent:) , i jak to Oliwka całowała sie z Kuba hihihihihihih
wrócilismi to jeszcze.mielismy grila w domku:)
a wiecie ze o maly włos i byśmy byli w tv polsat :) krecili cosik tam na plazy i własnie jakies 15 min temu to pokazywali :) hihihi no ale nas nie załapała kamera hihihihihihihih
ide bo mała juz wychodzi z kąpieli:)
paaaaaaa

Ostatnia edycja:
Elcia-i......co????:-p;-)-nam też miło Was było poznać.
wiesz może to i dobrze że nas nie pokazali w tym polsacie:tak::tak:....no bo pamiętasz....właśnie w tym momencie w stronę kamery wypinałam swoje 4 litery!!!!!
:-D:laugh2::-D:laugh2:
no i miło mi........:tak:-za tego babsztyla :tak::-):-p
a całusy maluchów zamieszczę jak wrócę :tak::tak::tak:do domu.
Stefanko-ojojojo-:-D:-D:-D-to Gajutek sobie wymyślił.....:laugh2::laugh2::laugh2:

mój maluszek już śpi,a duży dochodzi do siebie....-robię mu herbatki i wziął tablety-mam nadzieję że do jutra mu przejdzie????

dobrej nocki!!!!!

Czesc :-)
Fajnie dziewuszki z tym spotkankiem mialyscie.....:-)

U nas nuda, ale jutro juz sie nie bede nudzila, bo bede sie pakowala....:tak: No i w sobotke hop siup do Polandii....:-)

Alex,ale Ci fajnie, ja cały czas na ten zakichany paszport Młodego czekam:sorry:
Jejku, nie wiem co to moje dziecko opętało, ale jeszcze nie śpi i w najlepsze szaleje w łóżeczku i nawija :sorry:

reklama
Do góry