reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień doberek!!

Pogoda się sknociła. Ale to nic nowego, no nie? Znajomi pojechali nad morze, to ich pięknie dziś wygwizda.
A ja ciągle nie mam zaklepanej kwatery. Mój mąż czeka aż ja to zrobię, a ja czekam aż on coś znajdzie, hehehe. To se poczekamy, może do przyszłego roku.

Poza tym to nic ciekawego. Wiecie, że jak chodzimy z Filipem na spacery i zapuszczamy się w nowe miejsca, to on nie chce chodzić na własnych nogach? Myśleliśmy, że jest zmęczony. Ale nie... Doszliśmy w okolice domu i zapieprzał aż miło....A tak to tylko na rączki, na rączki... Dziwne, nie?:-)

Dziewczyny - Kasia, Dota, Elcia - zazdroszczę spotkania. :tak:
Ciekawe jak tam Jutrzenka... Miała się odezwać, ale pewnie poza zasięgiem jest:-)

reklama
pogoda faktycznie do bani.......może jutro coś się poprawi.....:-(

Asiu-no bo Fifi to dziecko ostrożne-i woli w obcym miejscu czuć się bezpiecznie :tak::tak:
Grzechotko-może właśnie Asia ma rację.....
Elcia-a kto Ci każę tak harować-czyżby T Cię zagonił do ciężkiej pracy :laugh2::-pDotka-wstałaś już????-pobudka!!!!:angry::angry::angry::-D:tak:

mój maluch ma dziś fazę na misia-wyciąga dzieciakom wszystkie pluszaki....:sorry: i ciągle woła "miś"-no czasem jak na pieska natrafi to zaszczeka.
a mamy tu fajnego sztucznego psiaka który zachowuje się prawie jak prawdziwy.....:tak:

hejka!

my po wizycie pediatry. młoda ma lekkie zapalenie wirusowe i znowu obędzie się bez poważniejszych lekarstw :-) nurofen w czopkach na gorączkę (której póki co nie ma), euphorbium i sinupret na ten wstrętny katar i zyrtec ;-)
katar dzisiaj lżejszy ale zabarwiony na żółto. dzisiaj jeszcze mamy czerwone światło jeśli chodzi o spacer ale jak jutro nie zagorączkuje to możemy iść mimo katarku :tak:
w nocy była strasznie rozpalona ale czopek podziałał.
w ogóle nie dała się zbadać bo się wystraszyła p. doktor :szok: ale potem jakoś się udało - musiałam ją trzymać na rękach ;-) dostała mnóstwo naklejek i jednorazowych termometrów :-D

tyle u nas... póki co wszystko kręci się wokół przeziębienia młodej ;-) dzisiaj chociaż śpi w dzień :sorry:

ostatnio nauczyła się wskazywać paluszkiem na różne rzeczy, o które ją pytam i mówi "tiu" (tu ;-))

asia przepytałaś jeszcze raz tego zagrożonego ancymona? :-D

Kata, przepytałam i puściłam w cholerę, mimo że nie zasługiwał. Niech się głąb cieszy. Wielkiej kariery naukowej mu nie wróżę.

Kurcze, szukamy kwater i normalnie wszystko zajęte. A ceny... 110zł za pokój dwuosobowy z łazienką:szok::szok::szok:

reklama
pogoda nadal nie za fajna!!!-siedzimy w domku,chłopaki się bawią-zaraz ruszam zrobić coś na kolacyjkę.
co u Was????
co porabiacie???

Kata-zdrówka dla Kiniolka!!!-Kasia-czy na tej książeczce napisali że to jest do malowania wodą????-dziś szukałam w markecie ale nie wylukałam nigdzie.
Dotka-jak tam Ty szpiegu :-D:-D:-D:-p-znalazłaś coś ciekawego???
Asiu-a gdzie szukacie tych kwater???

Do góry