reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia czytałam ale wiesz "skleroza nie boli ale przeszkadza" :-p tak, jest napisane że wystarczy pędzelek i woda (szukaj w kolorowankach). obrazki są czarno-białe w kropeczki ;-)

reklama
dzień dobry

pogodzie się cos porąbało u nas marzec fujjjjjidę dziś na zakupy wreszcie jakieś ciuchowe bo nie mam w czym chodzić heheh typowo oczywiście
nie wiecie czy już są wyprzedaże|?????

hej !!!!!
pogoda do bani!!!-mieliśmy fajnie spędzać czas...a pogoda nam nie dopisuje-dobrze że na spotkanku było tak pięknie :tak::tak::tak:
moi faceci już szaleją......
Kuba wstał o 6-ej ale pokręcił się trochę i zasnął w poprzek na dwóch poduszkach i mamę wykopsnął z łóżka :sorry::sorry::sorry: zrobiłam mu pić i przysnął jeszcze do 8-mej :rofl2::rofl2::rofl2:-ale jak sie przebudziłam to spał na moim kolanie w pozycji żółwika-czyli na brzuszku z podkurczonymi nóżkami....-mały akrobata.:-D:-D:-D
wybieramy się dziś na spotkanko z Dotką i jej chłopakami.mam nadzieję że nie będzie padać deszcz :eek::eek::eek:
Grzechotko-wczoraj byliśmy na zakupach -trochę tych wyprzedaży było- fajne rzeczy widziałam w orsay-u.
Kata-kolorowanek było full ale nie znalazłam takich :-:)-:)-:)no:
Alex-udanego wypoczynku.i udanego lotu.
Magda-Wiktorek akrobata...kurcze dobrze że się nic nie stało!!! :tak:

a co u reszty dziewczyn?????
meldować!!!!-raz dwa!!!

Hej Kochane, to jak u Was pogoda do bani to wyślę Wam troszkę słoneczka, bo u nas pięknie grzeje :-):-):-)

sloneczko_ruchome___.gif

Miłego dzionka Babolki :-)

To i ja się melduję...

Nie smęcę...:zawstydzona/y: D pojechał dziś rano... jakoś pusto i małej się mój humor udziela...

Idę dziś do mamy bo ma urodziny. Muszę czekać na kuriera bo ma przynieść przezent dla niej... ale się ucieszy... :tak:

Kasia zostaw to słońce bo u nas zawsze jego mało a dziewczynom w Polsce pogoda niedługo się poprawi;-):-D

Ja wróciłam właśnie z małych zakupów. Znajomi dzisiaj na grilla przychodzą:tak: Marcel śpi a ja się relaksuję przy kawce i pączku:tak:
Ktoś ma ochotę? Zapraszam:-)

hejka:-)

Kasia dziekuje kochana!!!:tak:
A my wczoraj idziemy sobie po centrum handlowym i spotkalismy kogo???
Majoszków:-)hihi....fajnie:-):-):-)ten Gdańsk to jednak maly;-)

u nas jako tako.....tez nie bede smecic....

Bardzo cieplutko Was pozdrawiam i milej soboty laseczki!!!!:tak:
paaaa:-)
ps.Sylwia ja poprosze ze dwa paczki:)

hej:-)

ale wam fajnie ztymi spotkaniami, szkoda że tak daleko od was wszystich mieszkam:-( a może któraś ,się wybiera w okolice polski południowo wschodniej:sorry:

idę się położyć do małego bo jakś zmęczona jestem, dzis mieliśmy pobudkę o 5.30:szok::szok: ale pewnnie nie pośpie bo się zaraz obudzi:-D

sylwia ja tez poprosze paczka ale takiego wiesz dla grubaskow hehe
dota a co u ciebie jakos tak smutno ??
paula sciskam cie ciplutko swoimi puszystymi raczkami :))
majoszka alez ty jestes zywiolowa laleczka !!
kacha wawa u mnie tez sloneczko i cieputkooo az sie chce gdzies wypasc ale my dzis sprzatamy...
kal.aga jak ty masz daleko to co ja mam powiedziec ?? moze ktoras sie wbiera w moje okolice??
i na koncu grzechotkaaa chetnie bym sie z toba wybrala !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry