• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry

zobaczcie jak moj pies śpi
DSCN8018.JPG

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo!!!

Ale mnie przeziębienie wykańcza... :wściekła/y: trzeci dzień... katar, kichanie, mały kaszel... brrr... nie lubię... :-(

Pranko się robi :baffled: mała buszuje z psem...

Grzechotka mój śpi tak samo... :-D:-D:-D:-D

Kasiamaj u nas też wczoraj po 19 rozpętała się niezła burza i lało że szok...

eee Jutrzenka to się wybyczysz... :rofl2:

Hello,
Paula jak ja uwielbiam truskawkowy kompot :)
Grzechotka po ciężkim dniu tak to jest hehe
Jak ja się cieszę że 4 dni wolnego przede mną yeah; tylko przezyć jeszcze niecałe 7 godzin :))

Miłego dnia!

dzien dobry!!!

Ale dzis upalnie.....Mufinek śpi a ja sobie posprzatałam juz,przygotowałam rzeczy na spacerek...teraz czekam aż się obudzi,zje śniadanko i uciekamy na dwór:tak:jeszcze wstawie pranie-kurcze jutro świeto to nie bede jutro prała....

Paula jaka z Ciebie gospodarna kobita:-)i zdrówka Ci życzymy!
Grezchotka nasz też tak śpi....śmiejemy się,ze się chłopak relaksuje:-D
Magda,Jutreznka hejka:-)
Ela na gg!!! koniecznie;-)

to co...bede uciekała....wlasnie 4 dni wolnego ale fajnieeee....:-):-)

milego....:-)

Paula zdrowka dla Ciebie :tak:

Dotka hejka

a moj synek odmawia jedzenie wieczorem, wczoraj zjadl ok 18 2 parowki, potem kilka truskawek (pewniez 10 sporych) i za diabla nie chcial mleka.
Ramo wstal, zobaczyl ze mam soczek w kartoniku ze zlomka pomaranczowy i musialam mu dac bo chcial i chodzil po salone i zadowolony sobie sam z niegopil. Potem zjadl jedna parowke i koniec.
Normalnie mnie zalamuja te parowki ale to on napewno wiem ze zje.

Czesc
Paula- kompociki, mmmniam!!! Ale bym sobie pojadla....... Tylko szkoda mi, ze tak sie nameczylas, biedactwo :sorry:
Grzechotka- super fotka! Wygodne te psiaki....:-D

I Oliwier juz wisi nade mna, wiec dla reszty na razie caluski i niestety musze leciec......:baffled:

hej:-)
a ja jak zwykle nie mam czasu, ale czeka mnie 4 dni wolnego hura:-), muszę odpocząć przed kontrolą, bo już w poniedziałek przychodzą:szok::szok::szok::baffled:

no i do was częściej zaglądnę:tak::tak::tak:

reklama
I Oliwier juz wisi nade mna
cooo??? ze jak???:baffled::baffled::-Doj Alex Ty sie zajmij tym biednym dzieckiem!!!:rofl2:

Jutreznka u nas tez mizernie z jedzeniem...rano to moze dwa male gryzki pieczywa...obiad? jaki obiad?....moze 3-4 łyzeczki obiadku ze sloiczka....Krzysio je dużo owoców i ze słoiczka i świezych, no i pije duzo wody....mysle,ze to taki okres....dobrze wygląda, biega uśmiechniety tak wiec az tak się nie martwie:tak:

Aga i reszta pracusiów to milego wypoczynku od pracy przez te 4 dni:tak:
Majoszka bedziesz dzisiaj???
umowiłsymy się z Elą jutro na 11:00.
Jak bedziesz przy molo, to z prawej bedziemy na plazy,okej?? moze byc??
:-)(i biore kamere...hihihi.....;-))

:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry