• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Elcia, mam nadzieję, że Oliwce szybko zejdzie ta paskudna wysypka. Szkoda małej. A Ty siebie nie obwiniaj, skąd mogłaś wiedzieć...
Sylwia, widzę, że mój Filip taki sam jadek jak Marcel. Dobrze mu tylko szło podżeranie kaszki Marcela na zlocie;-)
Stefanka, ja do ciebie napisałam, a Ty do mnie nic. Mam na Ciebie focha...;-);-):baffled:

Uffffffffffffff... Poszły spać potwory. Normalnie dziś dały mi nieźle w kość. Ale trudno im się dziwić jak właściwie od kilku dni na spacerze nie były. I do tego pewnie przez kilka następnych też nie pójdą bo ponoć pogoda w ogóle się nie ma poprawiać do końca tygodnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a u nas taka pogoda ze duszko i goraco a slonce za chmurami ale powietrze sie normalnie nie rusza...a moje dziecko szalejeeeeeeeee chociaz i tak jest dla mnie laskawa!!
ale podobnie jak ty weroniczkoo czekam tylko na to zeby poszla spac bo jestem dzis padnieta!!

Jeny ja nawet jeszcze nie myślę o tym, żeby ten mój gad mały padł, w najlepsze się bawi na podłodze, co jakiś czas podpełzuje mi do krzesła i je obgryza :-D
Weroniczka troszkę mnie pocieszyłaś, bo skoro w Polsce będzie brzydka pogoda to tu pewnie będzie ładnie, zresztą już widziałam prognozę,że jutro i pojutrze ma być 20 stopni i słoneczko ;-)

Mój gagatek też został właśnie oddelegowany do spania:tak: Uwielbiam ten moment dnia:-D
I chyba bujnę się po zakupy:baffled:

Elcia poprawiło się coś Oliwce???

Asia Marcel też tą kaszką się zajadał aż mu się uszy trzęsły:-D A była taka gęsta że aż prawie sucha bo nie chciało mi się leciec na górę dolac wody a im i tak smakowała:-D

Kasia pawiki są???

Sylwia zdarzają się i to najczęściej w wannie jak się kąpię :sorry2: Tomek się śmieje, że pewnie jakiegoś małego brudaska mieć będziemy i, że już teraz ma wodowstręt ;-)
Martwię się trochę, bo mnie brzuch jak na @ boli, no ale właśnie teraz powinna się @ pojawić, więc pewnie to dlatego. W ogóle ciąża z Młodym to przy tej bajka była, chodzę non stop zamulona, drę się o byle g..., nie wiem co mam jeść, bo nie wiem po czym nie będzie mnie mdliło i cycki mi tak wywaliło, że boję się co będzie za kilka miesięcy :baffled: A Oliś ma wszystko w nosie i stara się mnie psychicznie i fizycznie wykończyć ;-):-) A babcia mówiła, żeby go ochrzcić ;-):-p

reklama
witka wieczorkiem

wpadłam na chwilkę się przywitać wieczorną porą!
jutro jadę z moim tatą na wizytę do lekarza,ma mieć rezonans,i po nim nie może prowadzić jedzie z nami Gosia może zrobimy jakiś nalot na sklepy???:tak::confused:

Elcia-strasznie Wam współczuję biedna Oliwcia!!!!!-żeby szybko jej to poschodziło!!!! a może podałaś jej coś nowego do picia? albo ją coś ugryzło?
a ma temperaturę????
nasz Kuba ma takie malutkie placki na pupie też takie czerwone (właśnie od alergii) ale u niego to jest wielkości ok.2cm.i też takie czerwone.
ale Oliwka ma strasznie dużo tego-bidulka!!!! żal mi malutkiej.i że musi przez to przechodzić!!!-dostaliście coś od alergii????
Stefanko-oj z takimi to ciężko by mi było :-D:-p
a edytuję-bo o Kasi zapomniałam-Kacha-ja też miałam takie bóle przez 3 miechy na początku jak chodziłam z Kubą-latałam wtedy co 2 tyg na wizytę pytać się czy wszystko ok!!!-a że chodziłam prywatnie to nieżle doktorek na mnie zarobił.ale za to potem mi za USG nie policzył dwa razy. ;) myslę że moze masz to co ja-jak to mój lekarz stwierdził to ma tak boleć bo naciąga się macica i to wiązadła ciągną które podtrzymują wszystko na swoim miejscu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry