• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej
a my już po chrzcinach, mój chrześniak troszeczkę marudził ale nic dziwnego, mieliśmy być wcześniej przed mszą pół godz. i byliśmy ale msza rozpoczęła się z ponad płgodzinnym opóźnieniem bo było 21 chrztów:szok: i tak przed mszą godzinę dzieciaczki jeszcze niepotrzebnie czekały. Ale ogólnie wszystko się udało :-)
o mały wstał zajrzę później

reklama
Siemka :-)

Sylwia ja co prawda po schodach nie chodziłam ale zapodałam sobie osytocynkę naturalnego pochodzenia... :-D U mnie zadziałało... Od razu po seksiku dostałam skurczy które obudziły mnie po 4 godzinach i były już co 5 minut :tak:
Więc daruj sobie schody, bierz starego w obroty i tyle :-D:-p

Ela co z małą?

Kasiamaj u nas też Gumy Gumy wciąż na tapecie... :oo2::huh::rolleyes2: już mam dość...
I jeszcze bebe lilly- halo dziadziu... :baffled:

Iza fajnie że imprezka się udała... i niezłe baby boom że aż tyle chrztów... :szok:

Viki to Damiano ma życzonka obiadowe... fajnie... ;-):-)

Asia... zawiozłaś teczkę? :-)

Młoda śpi to odpisałam...
U nas za oknem pogoda koszmarna... pada i przestaje, pada i znów przestaje... bleee....

Zrobiłam znów wafle... ktoś chce? :-D

Paula na mnie ten sposób kompletnie nie działa:no: Marcela przenosiłam 4 dni chociaż figlowaliśmy codziennie:sorry2:

Niestety prawdą jest, że dziecko samo zdecyduje kiedy wyjsc:tak: Czy będziemy kombinowac czy nie:baffled:

Wczoraj urodziła moja znajoma. Bóle zaczęły się w piątek wieczorem a urodziła dopiero w niedzielę o 18 i to przez CC:szok: Kurde mam nadzieję, że mi łatwiej pójdzie:baffled:

Sylwia na pewno pójdzie gładko :-) nie stresuj się...

No na mnie podziałało, a wcześniej nic mnie nie kuło, nie kurczyło... jak tylko skończyliśmy to skurczyki się pojawiły :-D może to zbieg okoliczności ale nawet lekarze mówią że może to pomóc... :-)

Hej kobietki.

U nas pogoda tragiczna. Zimno i mokro. Deszcz od rana ciągle pada. A ja jestem uziemiona w taką pogodę bo nie mam foli przeciwdeszczowej na wózek. I co najlepsze jest ona bardzo ciężko dostępna do kupienia i kosztuje ponad 100zł :szok::szok::szok::szok::szok:

Sylwia życzę Ci takiego porodu jaki miałam z Małgosią:tak::tak::tak::tak::tak: Czyli tak szybki że ledwo do szpitala dojechaliśmy z mężem.

Sylwia-będzie dobrze-zobaczysz,życzę ci łatwego i szybkiego porodu.
Paula-mnie też już bokiem wyłazi...........:baffled:
Weroniczko-szybko Ci poszło :tak:-ja nie wiem co to normalny poród.:no:

wiecie co-uśpiłam młodego -spał tylko tyle co zdążył wypić 330ml.wody kubusiowej jak się skończyła to się obudził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co za dzień-nie dość że pada to jeszcze chwili dla siebie nie ma....choć pół godz.a tak mi się spać chce myślałam że jak on zaśnie to i ja się położę......

Ostatnia edycja:
Paula, zawiozłam. Ciekawe kiedy mi wyznaczą rozmowę.

A Filip ma temperaturę. Nie wiem od czego. Po 3h zadzwonili ze żłobka, żeby go odebrać. U niego ciągle się ta tempka pojawia ni z gruchy ni z pietruchy. W środę mamy lekarza.
A ja jeszcze idę dziś do gina. Mam nadzieję, że nie trzeba mi będzie tam nic wymrażać, bo to tyyyyyyle kosztuje, że szok.

reklama
hej
no my niedawno wrócilismy musiałam jezdzic do innego lekarza do naszego bo tu u nas go nie byłoa zebym sie do niej dostała T musiał z pracy przyjechac i nas zawiezc

a wiec pokrzywka alergiczna i to od pomidora:( dziwne bo jadła wczesniej i była mała wysypeczka na brodzie no ale tak moze byc ze lekko wysypie a potem siup i ........
dostalismy leki alergiczne wapno wit c i zastrzyk w dupke :-(:-(:-(:-( tak płakała:-(:-(:-(
narazie nic nie zeszło no ale zobaczymy

a i powiem wam ze przypomniało mi sie ze dalismy jej z łyzeczke takiego proszku ...takiej orezadki musujacej ...hmmmmm chyba wiecie o co mi chodzi i to była jedna jedyna rzecz nowa która wczoraj zjadła ....
myslicie ze to od tego????kurcze niechce mi sie do lekarki pedzic 2 raz bo teraz mi sie przypomniało

a tu same zobaczcie jak wyglada tylko te plamki sa czerwone jak truskawka takie mocno mocno i takie gorace:-(:-(ale musi cierpiec:-(:-(:-(

Załączniki

• m 009.jpg
    m 009.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 61
  • m 010.jpg
    m 010.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry