• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a ja wlasnie wrocilam z wycieczki szkolnej na ktora zostalam poproszona niespodziewanie w zastepstwie.
milutki dzien :))
Gajutek sie bawi w jej kaciku a ja zaraz sobie zrobie kawke!!

dzien dobry panienki;-):-):-)
Melduję sie tylko,ze juz jestem.....wrocilismy juz.....ale jestem padnieta i moze zajrze jutro....
Bardzo cieplutko Was pozdrawiam!!!
(nie czytalam co u Was....ale to nadrobie)
buziaki i buziole :tak:;-):-):-)
paaa

Elcia a za czym Ty tak latasz po urzędach?:sorry2:
Oby już pomogły te leki... okropne...

Dota witka... jak tam?

A ja byłam u mojego taty... też mu zrobiłam taki piękny kolaż jak mamie :-) zadowolony :tak:
młoda się już kąpie bo dziś nie spała to zaraz padnie... :tak:
paaa będę później!

i ja sie melduje

kuba juz po kapaniu i ze 30 min lezy w lozeczku. Ciekawe o ktorej zasnie, jeszcze nie jadl ale byl spiacy i kazal sie kapac.

Elcia oj jak mi szkoda Oliwci, oby jej to juz zeszlo :tak:

Asia to mialas dzien :no::no: wspolczuje

Dotka to wrescie, ja tak tesnikalam :tak:

i nie wiem co tam jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do gadania to kuba wola mama tata, plus kilka innych slowek typu am, da, tak, tam, tu, tutaj, aja (czyli maja :-)), i jakos ala czyli jula :-)

ale on duzo mowi do siebie w ciagu dnia, jak ie bawi czy cos robi to rozne dzwieki wydaje

glosow zwierzat nie powtarza, czesto mu mowie co jak robi ale jakos nie potwarza.

dzis z mama kupilysmy tatcie rower bo ma jutro imieniki, idziemy na imprezke we czwartek. A ja jutro do fryzjera, balejaz i obetne troszke wlosy, wreszcie bo juz strasznie wygladam :-D:-D:-D

a poza tym to zoladek mnie boli.

co robicie, ja sobie chyba zmyje pazurki bo juz mam niebardzo, a pod spodem mam wtopione wiec malowac nie musze :-):-), ale luksus :-D:-D:-D:-D, chyba mi odwala tralala lalalla (nic nie pilam zeby nie bylo :-p)

aa paula bylam nad morzem na farmie dzikich zwierzat. byl pokaz dzikich ptakow i naprawde robia wrazenie wielkie sokoly, sowy i inne jak lataja ci nad glowa albo siadaja obok ciebie.
albo jak sarny jedza ci z reki heheh troche byly oblesne bo mi obslinily reke hehe ale mialy proszacy wzrok :))
jutrzenka do ciebie nic nie pisze bo widze ze juz nawet nie musisz pic zeby byc na bani heheh

reklama
Tiaaa, jak Jutrzenka nic nie piła to ja jestem matka Teresa z Kalkuty ;-):-p
U nas dzisiaj piękna pogoda, pewnie ze 30 stopni jest, cały dzień na dworzu szalejemy, przyszłam tylko Młodego przebrać i z powrotem lecimy na ogród.
Miłego wieczorka Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry