• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jeny ale mam latania załatwiania ach musz isc do prawnika potem do referatu podatkowego do UG OJOJOJO juz na sama mysl boli mnie głowa wrrrrr

a Oliwce juz zeszło tylko takie ciemne plamy zostały i jakies krosteczki sie pojawiły na buzce

wiecie co ten mój maz to jest taki tepy ze szok az brak mi słów wrrrrrr niedo$sc ze sama wszystko załatwiam to jeszcze jakies sprzeciwy i swoje madrosci mi tu .... wrrrrrrrr jezu co za typ człowieka wrrrrrrrr

reklama
heloł

elcia dobrze ze Oliwka ma się juz lepiej...kurcze bo strasznie to wyglądało..bidulka

asia korzystaj wiec z samotnosci bo tak na jeden dwa dni fajnie jest sie rozstac;-)

paula to tak jak u nas. paweł zaczyna pięknie mowic - no ale tak daje popalic ze jak idzie spac to jestem szcześliwa...
najgorsze u nas jest to ze on nie potrafi sie sam bawic. jak cos robie to spoko ale jak tylko usiąde to łapie mnie za ręke i mowi"chodź"
z reguly prowadzi mnie do kuchni i cos chce bym mu dala ale sam nie wie co..bo co mu pokazuje to jest "nie nie i nie"
od kilku dni nie daje sie wyciagac i wisi kolo mnie i wyje, ale kurcze musze jakos nauczyc go zajmowac sie soba bocholera mnie juz czasem bierze bo nic zrobic w domu nie moge...
no a przeciez Damianowi tez musze troche czasu poswięcic...

dziewczyny a nie wiecie kiedy pryzybela wraca..kurcze wogole sie małpka nie odzywa...
o
terrorysta sie obudzil wiec spadam...

Hej dziewczyny.

Ale u nas senna pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Leje, grzmi i ciśnienie niskie. Poprostu padam na nos a ekspresu do kawy nie mam i nie mogę się dużej czarnej napić. Buuuuuuuuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A do tego rano deszcz nie padał i posłałsm Stasia do przedszkola i teraz nie wiem jak po niego pójdę. Jednym słowem masakra:baffled::baffled::baffled::baffled:

oj asia no nie wiem bilety 500 dojazd w dwie strony tam sie trzeba przespać w hotelu motelu czy czyms takiem bo to piwka jakies czy co jakas kolacja czy śniadanie rano więc eee nawet tych 700 nie mam:-D:-D

paula viki ale wam zazdroszcze że już troche mówia maluchy Kuba to nic nie gada wciąż nic ani am ani pić pokazuje na coś i mowi tototot a wszystkie zwierzatka robia bebebebe:-D też mnie ciaga za rękę albo rano próbuje mi glowę podnieść żebym wstała i cos tam mi pokazuje i tez cały czas nie to co on by chciał ja mu daję

zaraz zbiliża sie godzina 0 spania zobaczymy czy pójdzie spać spokojnie bo ostatnio jest awantura przed spaniem straszna ubzdura sobie coś i za nic w świecie sie nie chce położyc chociaż ledwo na nogach stoi wreszcie zasypia na podłodze po godzinie wycia
wczoraj to juz nawet babcia powiedziała że był niegrzeczny a ona zawsze mówi że jest grzeczny:-D:-D to juz musiał jej sie bardzo dac we znaki:-D

a u nas nawet słonko wyszło:-D
a ja musze zaraz moja dzaiałkę 6 weidera zrobic jeny ale mi sie nie chce bo to juz strasznie ciezkie sie robi ale jakies wyniki juz sa 1,5 kg w 2 tyg :-D:-D

kuzwa no znowu wróciły palmy na twarzy i to gorsze niz wczoraj wrrrrrr na 13 ide do lekarza bo dzwoniłam do niej i powiedziała ze to nie mozliwe zeby jej ta wysypka wróciła chyba ze ma dalej kontakt z alergenem
ale nic nowego nie kupilismy nic nowego nie zjadła i niewiem co to moze byc wrrrrrr
chyba oszaleje

jedna jedyna rzecza to płyn do płukania tkanin inny zapach ale uzywamy go juz od 2 -3 tyg i co ??? dopiero alergia by na niego była ?????? boshee:(:(:(:(:(

Biedna Oliwia:-(:-(:-( Elcia pocałuj ją w czółko od męża;-)

Grzechotka nie ma co zazdrościc, przecież prędzej czy później i Kuba będzie gadał:tak: Kieddyś nadejdzie dzień że będziesz błagała go żeby przez minutę nic nie gadał:-D
Marcel też mówi tylko mama, tata, ał a wszystkie zwierzaki to koko:baffled::-D:-p

cześć dziewczynki,
troszkę mnie nie było, ale mam bardzo niewiele czasu dla małego, dla siebie to już nie wspomnę a w pracy kontrola nas gnębi. Na szczęście narazie wsio ok.
Może uda mi się zajrzeć dziś wieczorkiem, ale nie obiecuję.A strasznie za wami tęsknię.
Buziaczki dla wszystkich.

KUźwa mam jakiś masakratyczny dzień.
Pralka mi wylała, a ja nawet nie przyuważyłam. Wpada do mnie sąsiad z dołu czy nic mi się nie leje w łazience, bo u niego cieknie. Wchodzę do łazienki a tam wody po kostki. Normalnie zdrętwiałam. Poszłam do sąsiada zobaczyć co tam u niego, a jego panienka na mnie z mordą jakbym to specjalnie zrobiła. Trochę ma zacieków na ścianie. I zaczął to na mokro wycierać, to się farba starła. Powiedziałam, że pokryję wszystkie koszty, bo co innego mogę zrobić. Koszmar normalnie.

A teraz jeszcze dzwonili do mnie z pracy, że mi dziesięciokrotnie więcej wypłacili pewnego dodatku. A ja nawet nie wiem kiedy i ile. No i będę musiała oddawać. Kurza stopa, no....

Asia to nieźle Ci premię dają że musisz oddawać :-D

Weroniczka to już nie karmisz Małej Gosi piersią? Poprawy pogody wam życzę :tak:

Aga wytrwałości przy tym nalocie kontroli :-)

Ela napisz co z małą... co to za dziadostwo się uczepiło? :-( bidulka...

Grzechotka nie zazdrość bo i Tobie niedługo będą uszy więdły od gadania... czasem sobie myślę że korki w uszach to byłby dobry pomysł... :-D

Viki to grudniaki na tym samym etapie. Młoda nawet pracować mi nie daje bo się nogi uczepi i koniec... na ręce chce i pokazuje jakieś bzdury żeby jej dawać... ehhh... jak była młodsza to się nawet i 3h potrafiła sama zająć, a teraz... koszmar...
Jak D wróci w sierpniu to nie uwierzy że taką gadułę mamy w domu...
pięknie mówi -> oczy , uszy , nosek, włosy, ucho... no komedia.. :-D
najlepiej jak rano mnie budzi palcem w oku.. na równe nogi... :-D:-D:-D

hehe i jak powie "nie chcę" to za sekundę sama sobie odpowiada "to nie!" :-D

i nie poszła spać... ehhh... wcześniej wieczorkiem padnie... :tak::-)

reklama
Ano Paula widzisz.
Szkoda tylko, że za pomyłki baby jednej ja muszę się głupio czuć. Nie śledzę stanu swojego konta na bieżąco. Tym bardziej że S. też mi kasę wpłaca, zlecenia stałe na rachunki i takich "niewielkich" sum się nie zauważa. A teraz mi głupio, bo wygląda na to, że chciałam sobie tę nędze pieniądze przywłaszczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry