• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!!!

Elcia, jak Oliwka? Zeszło jej to paskudztwo?

Filip już dobrze się czuje, przynajmniej na razie. Myślę, że to ciągle zęby go męczą. Jeden wychodzi już od dwóch miechów.

No właśnie gdzie Dota i Aga, i Magda, i Monia, i Grzechotki coś nie widziałam ostatnio, Iza rzadko wpada, o Baśce nie wspomnę.

witam

u nas słońca brak :baffled: i jak tu żyć bez słońca

u nas kryzys kubusiowy jest strasznie niegrzeczny brak mi słów juz i siły na niego wszystko jest be i nie i bleeee

dla was miłego dnia:-D

O, Grzechotnika wywołałam :-):-):-)

A mój szanowny małżonek pojechał sobie na koncert NIN do Poznania. Miał jechać z kolegami samochodem, ale go zrobili w balona w ostatniej chwili. Na szczęście załapał się na autobus organizatorów.

no no grzechotnik z legowiska wypełzł:-D:-D:-D

a mnie sie marzy koncert madonny ech ale tylko marzy bo trzeba mieć tysiaka w kieszeni żeby na spokojnie pojechać w dwie osoby

Cześć Dziewczynki :-)

Młoda daje w kość od rana, ehhh... teraz woła psa przez okno a on leży koło niej... :baffled::blink:

Ela jak Oliwka?
U nas też pogoda niby ładna ale po południu znów ma padać... :wściekła/y: ja chcę normalne lato... :wściekła/y:

Grzechotka u nas to samo.. młoda niegrzeczna... :baffled:
aczkolwiek ma jakiś skok w rozwoju. Tak ładnie zaczyna mówić... :szok: aż w szoku jestem...

Asia to stary się bawi? ;-)

miłego dnia wam życzę :-):tak:

reklama
Paula, nie wiem czy się bawi. Pojechał na koncert swojej ulubionej kapeli. Takich rzeczy mu nie zabraniam, hehehe. Jak to jego hobby. Ja też mogłam jechać, bo jeden bilet się ostał, ale nie chciałam, bo nie trawię hard rocka.

Łeb mi napierdziela.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry