• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

nic do mnie nie piszesz!! nic!! wcale cie moje zdrowie nie obchodzi!! wcale!! masz lepsze kolezanki tak ?? to dobra !! z nami koniec!! od dzis jestes dla mnie nie jutrzenka poranna tylko ciemna noc!!!

reklama
hej

no a u nas własnie burza jest leje jak z cebra i grzmi i błyska eee nie lubie burzy:no:
a ja usilnie znów czekam na@ od 2 dni i nic czekam bo juz tabletki chcę brac i cos sie doczekać nie mogę:-D:baffled:
paula no to ladnie Julcia gada heheh jak to baba od małego sie uczy bo przeciez to kobiety wypowiadaja najwięcej słów w swoim zyciu:-D:-Dmusi wyrobic normę:-D
elcia mam nadzieje że z Oliwcią będzie dobrze i nie potrzebny bedzie szpital
jutrzenka do mnie tez nie piszesz eeeeeee:no::no:
stefka dota kalaga asia kasia kacha buzi

nocka :-D:-D:-D:-D

wrzuciłam fotki do galerii... u nas w końcu zrobili placyk zabaw na europejskim poziomie... pierwszy taki w mieście. Podłoże wyłożone takim korkiem, super. Bez butów dzieciaki biegają nawet. Dziś z Julcią byłam pierwszy raz. Młoda zadowolona ale oczywiście histerię urządziła bo nie dałam jej uciekać za ogrodzenie... ehh... mamy tam z 15 minut spacerem ale będziemy chodziły częściej :-):tak:

Grzechotka co do gadania Julkowego to dziś zaczęła wołać swoje imie hihi... "JUKA!" jeszcze kilka dni i dojdzie do wprawy gaduła...

Ostatnia edycja:
Paula lece do galerii

Grzechtoka pisze pisze tylko ostatnimi czasy mam huk roboty w pracy i nie daje rady byc na biezacy i do wszsytkich pisac. Obiecuje poprawe

a jak tam nasza Stefcia burczymucha ??:-p:-p:-p

Aga u nas jutro kontrola bhp i dzis latali i wkurzali wszystkich zeby na jutro sie przygotowac :angry::angry::angry:. Rozumiem Cie co masz w pracy bo tez mam zapier.... A jeszcze jutro mamy licytacje a w czwartek musze na kontrole jechac wrrrr, nie lubie takich dodatkowych atrakcji

elooo
wróciłam...ale jestem tak padnięta że nie wiem ile posiedze przy kompie????
w dodatku noga mnie boli -bo wczoraj spadłam ze schodów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i walnęłam się w kolano -to po operacji spuchło mi jak bania!!!! :angry::angry::angry::angry:-brrrrrrrrrr!!!!!!

dziś miałam męczący dzień-podróż samochodem-na miejscu okazało się że mamy przesunięte to badanie-bo poprzywozili ludzi z oddziałów którzy mają pierwszeństwo!!!!
no i tak czekaliśmy ponad 2 godz.-najbardziej Kuba się wpieniał!!!!!
jakoś przeżyliśmy.
nie wiem jak taty wyniki bo mają być za 2 tygodnie.

chyba nikt o mnie nie pytał...........-:no:-koleżanki.....................:sorry2:
o..przepraszam...pytała Paula i Stefanka :tak:;-)

co ja tu miałam do Was?
hmmmmmmmmmmm......
Stefanko-Paula dobrze Ci wyjaśniła-Gosia to moja siostra :tak:-a swoją drogą to zaczepialska jesteś :-D:-D:-D:-p-ale to dobrze widze że o mnie nie zapomniałaś :-p
Paula-ojjjj-byla udana..........:laugh2::wink::yes:
Asia-cieszę się ze u Was lepiej z Filipkiem,a zły dzień żeby szybko się skończył!!!!-jutro bedzie lepiej-zobaczysz.
Dota-witaj..................-a gdzieś Ty się podziewała jak Cię nie było?
Kata-gdzie jesteś????-czyżbyś znalazła ciekawą książkę?
Elcia-daj znać jak Oliwcia-bidulka-lepiej troszkę?

buziaki dla reszty!!!!!!

reklama
Stefanko-no wiesz..........;-)-no jak nie jak tak :-D:-p

u Was też taka duchota????
kurcze strasznie!!!!
może jakaś burza się przypałęta.........
brrrrrr..............:szok::szok::szok::szok:
ja się boję burzy zwłaszcza jak jest w nocy!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry