• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Ale beznadziejna pogoda. Normalnie nic mi się nie chce.
Podłoga mi w korytarzu napuchła od tego zalania i ciężko zamknąć drzwi do łazienki. I jak tu wszystko ma schnąć jak taka wilgoć na dworze? Bez sensu...

Małżonek wrócił dziś o 6 rano w bardzo dobrym nastroju i oczywiście zdążył mnie wpienić i się ścieliśmy. Mam nadzieję, że nie będzie tego pamiętał jak wstanie, bo na bani był, hehehe
Ręka mnie boli, bo całą sobie pocharatałam jak wczoraj doprowadzałam łazienkę do ładu. Wygląda tak jakby była pocięta odłamkami szkła.... A wesele w sobotę...

Jutrzenka pracuj pracuj....
Kata a Ty co teraz czytasz, że cię nie ma ostatnio na bb?

Dla reszty buziaczki...

reklama
hej i ja sie witam:)
mała wstała 5,30 pobuszowała i niedawno poszła spac:/
ja pije kawusie moze jakas chetna???? jeny jak bym chciała zeby tak któras do mnie przyjechała :) hmmm moze jest chetna????to za pra sza my

Asiu-oj...masz Ty się bidulko!!!-oby dziś dzień był dla Ciebie przyjemniejszy :tak::tak::tak::tak:
Elcia-już lecę -wstawiaj wodę.....
Armee13.gif
:-D:-D:-D:-D
Jutrzenko-pracuj-owocnie :tak::-);-)

O jeny, jaka jestem wewnętrznie wściekła. Filip mnie wyprowadza z równowagi. Pogoda do bani. Nic mi się nie chce. Stosy prasowania....
Szkoda, że mieszkacie tak daleko ode mnie :-(:-(:-(:-( Odwiedziłabym Was:-):-)
A tak to gnicie w domu mnie czeka....

witam i o zdrówko pytam? :-)

asiu kasiu czytam "wojnę polsko-ruską..." to już moje drugie podejście i chyba nie skończę :no: no beznadziejna... tzn. slang beznadziejny, muszę się mocno skupić żeby zakumać o co kaman :sorry2:
poza tym leje, wieje, grzmi i błyska :-) siedzimy z młodą w domu i albo nas odwiedzają albo tak jak dzisiaj dałam małą do teściów i mam chwilkę żeby z wami poskrobać :tak:
przyszedł po nią teść i nie bardzo chciała iść :dry: on by jej nieba przychylił a ona go nie lubi :no: za bardzo jej się narzuca... ale powiedział, że pójdzie do babci to się zgodziła. zrobiła mi "pa pa" przesłała całuski i poszła i do 12 mam czas dla siebie
i chyba wyskoczę na obchód po sklepach ;-)
kasia a gdzie to tornado się kupuje? w zwykłych sklepach z chemią? to jest proszek, żel, płyn?
asia znam ten ból ;-) wyjść nigdzie nie można, odwiedzić nie ma kto i czeka się niecierpliwie do drzemki :-D

reklama
Ja chcę kawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć.

Zasypiam na stojąco. Koszmarna pogoda. Normalnie wymiękam. Stasia dziś nie posłałam znowu do przedszkola i już tam zapowiedziałam że jak dziś nie przyjdzie to się pojawi dopiero po wakacjach:tak::tak::tak::tak::tak: A w sobotę i niedzielę ma być w Krakowie piknik lotniczy i pewnie go odwołają bo ponoć jeszcze przez 10 dni będzie taka pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki podpowiedzcie co dziś zrobić szybkiego na obiad?
Paula pytałaś czy już nie karmię Małgosi. Właśnie od kilku dni nie. Już miałam tak mało pokarmu że całkowicie z tego zrezygnowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry