• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

eee jutrzenka to sobie daruję ten specyfik :tak:
weroniczka super masz! ja polecone każę zostawiać u sąsiadów jak mnie nie ma ;-) a że sąsiadom mogę zaufać to go poinformowałam ostatnio bo na pocztę też mam kawałek ;-)

reklama
Normalnie chyba się wyprowadzę z domu. Filip jest dziś taki nieznośny, że szok. Wszystko na przymus. Spać nie chce, jeść nie chce, bawić się nie chce. Chce tylko to, czego nie może. Standard...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

asia :-( u nas takie dni też się zdarzają :-( zazwyczaj jak małej coś dolega i nie potrafi powiedzieć ani pokazać :-(
aaa zapomniałam: iza jak młodej szły zęby to nie odstawiałam od piersi bo było jeszcze gorzej! teraz jak brakuje już tylko piątek mam przespane całe noce ;-) może przełóż odstawianie na później co? :sorry2: ulżysz małemu :blink:

dzien dobryyy:-):-)

oj Asia,Asia to przeciez widac ze Ty to specjalnie Weroniczce zrobilas;-):-p
nieladnie!:-D I nie marudz tam tylko sie szykuj na wesele....maseczki,pazurki....;-)

Kata ja pare lat temu robilam kilka podejsc to " Wojny pol.rus."....zakrecona na maxa....ale mój mąż przeczytal dwa razy i byl zachwycony...ech faceci:-D

Dziewczyny to kiedy macie te kontrole w pracy? powodzenia!!!

pisze tak na szybko bo mi tu jakies male dziecko przeszkadza i musze juz konczyc....no co za dzieciak! tylko lapka otwieram to juz przy mnie stoi.....wrrrr....
milego dnia!!!! :tak:

reklama
Melduję się...

Niech mnie ktoś trzyma bo zwariuję z młodą!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jaka ona niedobra!!! Od rana jęczy, stęka, kwęka, wrzeszczy, piszczy...:wściekła/y: A przecież ochrzczona!!! :-D brrrr...

Wszystkim życzę milszego dnia niż mam ja... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry