• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nooo Weroniczka ja tez bym z checia zobaczyła te Twoje skarby razem:tak:
moze Ci sie udac zrobic foteczke:-)

Kata no to fajny dzien....a wlasciwie polowa dnia;-)

Ja zdjecia pstrykam na okragło....i malego to nie interesuje,juz sie chlopak przyzwyczail,ze matka biega z aparatem...gorzej ma mąż z kamera-mały od razu zabiera:-D

hejka

ale mam zapier..... szkoda gadac

poczytuje Was ale nie mam czasu nadrabiac

moj kubeusz nie zasnie przy zabawie, no chyba ze wieczorem w lozeczku, oglada sobie ksiazeczki, bawi sie misiem. A tak w poludnie to jak jest spiacy w dzien to kaze sie na gore zaniesc i zeby go polozyc do lozeczka :tak::tak:

dla maluszkow zdrowka, dla niegrzecznych zeby byli grzeczni ;-):-D:-D

ja w ciuchlandach nie kupuje bo ja nie umiem tam nic znalezc :baffled::baffled:

A jestem obrazona na moja siostre, 3 dni ja przywolywalam czemu sie nie odzywa, gdzie sie podziewa i ze ja tesknie a nawet cieplego slowa nie otrzymalam :no::no::no::no:

Stefanka juz sie odzywasz do mnie czy juz mi nigdy nie wybaczysz ;-)

lece po pracy do fryzjera, juupi

jutrzenka ty to w ogóle niedyskontowo-lumpexowa :-D ech... nie wiesz co tracisz :-);-)
też się idę dzisiaj fryzować ;-)
dota moja mi aparat wyrywa :sorry2:

czy ci ludzie nie rozumieją, że jak dzwonek nie działa to nie wali się do drzwi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurna przylazł ten od karaluchów i mi młodą przebudził :wściekła/y: ale przystojny nawet :-);-) odesłałam go na popołudnie :angry: no i chyba psikniemy jednak :sorry2: spróbujemy...

Jutrzenka fajnie Ci... też już mam odrościk ale szewc bez butów chodzi :-D
A poza tym korci mnie na zmianę... może jakieś rudości, albo brązik? hmmm....
w tych blond pasemkach chodzę już ze 4 lata... :dry:

Kata karaluchy :szok: skąd one się w bloku biorą?
No i ja też lubię polatać po lumpach ale ostatnio coś nie byłam bo kaski brak... ;-)

Weronika to faktycznie musi być słodki widok... małgonie już ponad 5 miechów ma... ale leci ten czas... :tak:

Viki a ta opiekunka jeszcze do was wpada? Zawsze mogłabyś się wyrwać... ;-)

My też pstrykamy fotki na okrągło... i ciekawska Julka ciągle chce oglądać co tam jest, ale nie ma problemu ze złapaniem jej... tylko konieczny tryb sportowy hihi bo ona się nie zatrzymuje... :-D

Jeny widzę, że coś te nasze grudniaki opętało ;-) Młody już w nocy dał mi czadu, co chwilę się budził i się darł, dzisiaj też popisy od rana :wściekła/y: Zaraz go wsadzę do paczki i wyślę do którejś z Was:-p

paula mieszkam w wieżowcu a robale są w zsypach i mieszkaniach niektórych delikwentów-brudasów :sorry2: mnożą się błyskawicznie a walka z nimi trudna bo się szybko uodparniają. nie pokazały się u nas rok a wcześniej jak jakiś wylazł to uciekałam gdzie pieprz rośnie :szok: a zapitala jak nie wiem! obrzydliwe :sorry2:
mi właśnie w mojej małpce brakuje trybu sportowego :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry