• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki, dziękuję za zaproszenie. Teraz to i tak nie bardzo mam jak jechać gdziekolwiek. Ale być może Cię w lipcu odwiedzę, jak będziesz w Łodzi :):-):-):tak::tak::tak::tak:

oj Asiu cały lipiec siedze sama z pawłem bo damian troche na mazurach bedzie pozniej na obóz karate jedzie wiec trzymam cie za słowo:-)

weronika a w mojej sprawie tez juz wszytsko ok?:-D;-)

moj mlody tez daje popalic...wrrrrrr

wróciłam :-p kupiłam młodej 2 kg ciuchów i kalosze :-D:-D kaloszy nie chce zdjąć i kroczy dumnie po pokoju jak paw :-D zarzuciłam jej kurtkę i dziadek poszedł z nią łazić po kałużach :-D

a duchota jak 150! :szok: w domu mam chłodniej :-)

pryskają mi dzisiaj jakimś świństwem na karaluchy i się zastanawiam czy pozwolić czy nie :confused: rok temu nie psikali i nie pojawił się ani jeden ;-) a moja mama popsikała i wylazły :-D

będę jak młoda pójdzie na drzemkę ;-) mam nadzieję, że ktoś będzie no i nie dajcie się tym naszym małym terrorystom :-D

za dużo nadrabiania nie miałam leniuszki :sorry2:

Viki, żebyś nie żałowała tego zapraszania mnie, hehehe;-);-);-);-).

Mój młodzieniaszek też poszedł spać. Mam nadzieję, że wstanie w lepszym humorze. Muszę z nim jechać dziś do lekarza na przegląd ogólny. Od piątku robi bardzo luźne kupska i jest jakiś rozdrażniony. No i z tym jego sercem chcę się jeszcze raz skonsultować. Poza tym zamówię sobie wizytę u gina i może w Limie mi zrobią krio za friko. No zobaczymy.

Paula, jak widzisz nie tylko Julka jest dziś niedobra.
Dota, oczywiście, że zrobiłam to specjalnie Weroniczce, bo ja to taka wredna jestem z deka :tak::tak::tak:;-)
Kata, to musiały być fajne te ciuchy skoro aż dwa kilosy wyhaczyłaś.

Kata 2kg??? hihhi.....;-) tzn. byliscie w lumpexie czy tam w szmatexie....boze nawet nie wiem jak to sie nazywa...ale u nas tak mówia....:-)

oj Asiu:-):-):-) Załatwiaj moze tam Ci sie uda za friko....:tak:A teraz ciesz sie tym,ze Fifi spi i odpoczywaj sobie:tak:

ja tez sobie odpoczywam...chociaz nie wiem po czym ale odpoczywam....
Maly zasnął przed chwilka....znowu zasypia nam podzcas zabawy....tak było tez dzisiaj ale wiem kiedy to nastapi-bawi sie bawi i nagle kaldzie sie na podlodze,tryzma cos w rączkach i patrzy,patrzy....taka zwieszka go łapie i zasypia.....a niech śpi dzieciatko:-)

dota hehe u nas nigdy nie zdarzylo sie by pablo zasnął podczas zabawy...:tak:

kata no fajnie ze udalo sie sie zrobic zakupy:tak:
asia - a czemu mialabym żałowac? :-) no co ty, nie gadaj tylko planuj przyjazd:tak:

a u nas wciaz marudzenie..az damian mial dość, ubrał sie i wyszedł na dwór...szkoda ze ja nie moge tak zrobic. ubrac sie i wyjsc..sama:-)
no ale jutro moja mama przyjedzie wiec kilka dni bedzie inaczej bo powiem wam ze zawsze jak ktos u nas jest to paweł jest do rany przyłoz.
moi tesciowie zawsze mowili ze takie grzeczne dziecko mamy a jak wychodzili to z mlodego diabełek sie robił...:wściekła/y:

no my właśnie wróciliśmy ze spaceru. Poubierałam dzieciaki w bluzy i wiatrówki bo wyglądało że jest zimno. Zresztą w mieszkaniu jest naprawdę chłodno. No i mi się dzieciaczki spociły okrutnio bo na polu gorąc i duchota. Ale przynajmniej chłopaczki pobrykali po kałużach. A teraz cała trójka bawi się klockami, tzn. Staś buduje a Tadziu z Małgosią mu burzą studnie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ale powiem Wam że fajnie to wygląda jak wszyscy razem się bawią:tak::tak::tak::tak:

hihihi do mojego ulubionego grzebalnika chodzę i tam jest wagowo (wychodzi najtaniej ;-) w poniedziałki dostawa. ja chodzę koło środy: jeszcze tak nie przebrane ale taniej ;-)) poza tym kupuję raczej ciuszki znanych markowych firm (nexta, h&m, early days itp.). plusem jest to, że widać co z rzeczą dzieje się po praniu :-) a dzisiaj miałam udany dzień! tzn. młoda miała bo ją obkupiłam ;-)

wróciła zadowolona z dziadkiem z dworu. łaziła po kałużach,chlapała (spodnie trochę mokre) i zaprowadziła go do sklepu naciągając na kinderki :-D skubana już wie gdzie iść tzn. w którą stronę :-D

asia luźniejsze kupki mogą być właśnie od ząbków (pisałaś, że jakieś idą). ale to pewnie wiesz :-)
dota ale masz fajnie z tym usypianiem krzysia :-D ale od niego właśnie taki spokój bije na zdjęciach :tak:
viki pawełkowi się po prostu nudzi ;-)
weroniczka rób zdjęcia! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry