• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mrówki nie są takie straszne pod warunkiem że nie gryzą... ;-) poza tym tez kiedyś miałam ale jak wrzuciłam za szafkę taką płytkę na robactwo to zniknęły i więcej się nie pojawiły ;-)

reklama
;-)

Viki a ta opiekunka jeszcze do was wpada? Zawsze mogłabyś się wyrwać... ;-)

tak tak, wpada czasem jak jest potrzeba...a zdarza sie ze nawet jak nie ma potrzeby to wpada bym po prostu mogla sobie wyjsc do sklepu czy na siłownie.
ale teraz jest do konca tygodnia nad morzem...i wraca juz w sobote :-D:-)

co do zdjec to u nas tez aparat non stop w uzyciu....i nawet pablo pozuje do zdjęc, natomiast cięzko z kamerą bo jak tylko właczam to paweł milknie....siada i sie patrzy co ja robie;-)

kurcze paweł spi juz prawie 2 h ..to jakis cud:szok:

A jestem obrazona na moja siostre, 3 dni ja przywolywalam czemu sie nie odzywa, gdzie sie podziewa i ze ja tesknie a nawet cieplego slowa nie otrzymalam :no::no::no::no:
ojej.....nieeeee!!!! no co Ty!!!
Juz sie nie gniewaj siostra...pracuj ładnie a potem lec do tego fryzjera niech Ci zrobi śliczną fryzurke....:tak:
milej pracy,buziaczki....slodziaczki....tuli,tuli....i co tam jeszcze chcesz...cmok!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Ja w lumpexie byłam raz...hihi....jeszcze w liceum i jakoś tak mnie odrzuciło,ze wiecej juz tam nie weszłam...

A co to za temat robakowy....bleee.....;-)

No i udało mi się pstryknąć zdjęcia jak się bawią więc zapraszam do oglądania.

A tak w ogóle najbardziej nie lubię właśnie tej części dnia między 17 a 18 bo dzieciaki są już potwornie zmęczone i marudne. Dobrze że za 30 min idą do mycia potworki moje.

Kurcze a u nas są takie okropne robaki co w drewnie mieszkają i za nic w świecie nie da się ich wyplenić. Wyglądają jak takie mini pancerniki i są obleśne, na dodatek są też kosmicznie duże pająki, brrr.... Lecę dalej moczyć swoje 4 litery w Olisiowym baseniku :-p

reklama
hejka:-D:-);-)

ale miałyście dziś spida!!!!-rany...tyle czytania!!!!:-p

my znów idziemy jeść-heheheh-objadamy się dziś!
pogoda do bani!!!!-nie można wyjść na dwór bo wszędzie mokro!!!!! bleeee.
byłam tylko w mieście......w poszukiwanie kaloszy...i d**** nie ma!!!!!

Kata-jakie kupiłaś te kaloszki??? ja dziś latałam po całym mieście i nie było nigdzie -tylko dla dziewczynek.uziowe.
Dotka-a do cioci -nic nic :-(:-(:-(-buuuu.mówisz że macie problem z kamerą???bo Krzyś ciekawy i zabiera-a próbowaliście odkrecić mu ekranik????tak zeby w nim siebie widział???...
Kacha-to się nazywa relaks...........:-D a co do robali to mój leśny ludek stwierdził ze albo to jakiś SPUSZCZEL :-):-):-)
240px-Hylotrupes_bajulus01.jpg

albo KOŁATEK.............-rany co za nazwy :-D:-D:-D:-D
240px-Anobium_punctatum01.jpg

to który u was pomieszkuje?????? :-);-)
Viki-pisałaś kiedyś o Kiełpinach....-masz tu jeszcze kogoś znajomego????
może kiedyś wpadniesz????w te strony???
Asiu-do mnie też masz niedaleko!!!!-więc jak chcesz to wsiadaj w pocią z Filipkiem i już myk i jesteś na miejscu-maluchy się wyszaleją na dworze to im przejdzie bycie nieznośnymi :-D:-D:-D
Jutrzenko-ja też kupuję takie kostki-najcześciej w biedronie -te do spłuczki -też fajnie działają,a to tornado kupiłam bo mi ciotka polecała-nawet ok!!!!
Weroniczka-a jak Małgośka zniosi brak cyca????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry