• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiu-jest czas więc na pewno mu jeszcze urośnie :tak::tak::tak: u nas na razie skutkuje-i oby tak dalej.widać ujście cewki moczowej więc jak lekarz stwierdził jest ok.mówił żeby nie za mocno z tym ściąganiem bo wtedy siusiak -a właściwie ta skórka może popękać i wtedy będzie nieciekawie.

reklama
a moje dziecko kocha brud hehe ciagle cos rozmazuje po meblach albo sie zapluwa i ma to gdzies a jak widzi mnie z chusteczka to ucieka jak szalona :))
dzis mnie rozwalila. gotowalam ziemniaki a ona uwielbia no i wyjelam jej jednego do jej miseczki i postawilam na parapecie zeby ostygl.w tym czasie poszlam odlac reszte ziemniakow. nagle patrze a ona zdjela sobie miseczke z parapet ( nie sadzilam ze dosiegnie!! ) to ja do niej biegiem a ona wepchnela spobie zachlannie do buzki pol goracego ziemniaka!! i wcale nie chciala go wypluc!! dzielnie trzymala w buzce az wystygl i zjadla hehe dobra nie ??

Gaja niezła aparatka jest... Że też jej nie parzył... Stefanka, przyznaj się , głodzisz dziecko i Gaja musi ukradkiem zabierać jedzenie jak nie patrzysz i nieważne czy zimne czy gorące ;-);-);-);-)

hejo
jestem i ja

wlosy zrobione, pazury sobie umalowalam i mam wolne ;-)

Asia moze sie obedzie bez zabiegu :tak::tak:,

Kasia ale fotki dalas :szok::szok:

Kacha to duzy Olis ma ten basen ;-):-p:-p

Viki kuba ma delikatne rece ;-):-D, ja sie przewroci to nie dotyka dlonia do ziemi zeby wstac tylko tak wygina dlonie do gory i nadgarstkami probuje sie podeprzec :-D:-D

Paula ja tez musze jeszcze do ortopedy isc, niby bylo ok ale zalecala kontrole chodu wiec trzeba by sie wybrac

Stefanko-dobre dobre z tym ziemniakiem :tak:-może Asia ma rację że głodzisz dziecko i biedna Gaja musi ukradkiem :tak::tak::-p-
oj....mój to by tak nie wytrzymał on jest za "delikutaśny" zaraz wołałby że to si si si si!!!!!
czasem to już nie wiem o co mu chodzi bo na gorące i na zimne "SI" woła :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry