• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

a u nas szaro znowu eeeee tak mi sie spać chce jeny położyłabym sie i spała do jutra chyba
dostałam @ i zdycham głowa mnie boli brzuch mnie boli wykapałabym sie ale kuba mi teraz nie da sie wykapać musze poczekać aż pójdzie spać \

a ten stoi i pluje nie mam siły na niego ale jak mu zwracam uwage to pluje jeszcze bardziej teraz na psa pluje :angry::angry:

jeny zróbcie coś żebym miła więcej energii bo padnę za chwilę

dla was dużo energii:-D:-D

reklama
i ja się witam!!!:-)

ale piękne słoneczko świeci
my dziś na wycieczce-u dziadków.
miłego dnia dla Was :tak::tak:
wpadnę później bo zbieramy się na wycieczkę nad jeziorko.

hej

my wlasnie wrocilismy z zakupow...na dworze duchota , nie ma czym oddychac...

zaraz ide przygotowac obiad - dziś spagetti;-)
no i jeszzcze 2 h i jade po mame na dworzec.

i wiecie zaczełam ćwiczyc 6 weidera, jestem na 3 dniu,
grzechotka mnie zmobilizowała hahahaha

i wiecie co normalnie te cwiczenia na pozór wydające sie łatwe - wykańczają mnie:szok::szok:normalnie kosmos jak mnie wszystko boli a Majka jest juz na 16 dniu!!!!!!!!
grzechotka jak ty to zrobilas????bo ja po 3 seriach zdycham...

dzien doberek:-):-):-)
Jestem na chwileczke...
U nas cieplutko...chociaz sloneczka nie ma...Wstalismy dzis wszyscy o 10...takie spiochy jestesmy ostatnio;-)
Majoszka:-):-):-)
Sylwka nie dziwie Ci sie...ale zobaczysz to szybko minie i bedzie juz po.....

To co? mielgo dnia a my cieszymy sie sobą bo tylko do konca sierpnia Krzysiu ma wakcje...hihihi....:-D
pozdrowionka!paaaa:-)

viki hehhe mówiłam że to nie łatwe ale dasz rade ale mała poprawka ja juz odpukałam dzień 18 :-D:-D ale z czasem bedzie łatwiej :-Dja natomiast mam kryzys juz tak mi sie nie chce strasznie robic tych ćwiczeń ale trzymam sie przecież nie odpuszczę na półmetku:-D

Grzechotka, Viki podziwiam ćwiczeń. Kiedyś też robiłam tego Waidera, ale na 10 dniu wymiękłam, a flak wisi nadal
Dociu, nie pisz o której wstajecie, bo mnie zazdrość zżera, bo ja na nogach od 5.30.

Obcięłam włosy. Zdjęcie w galerii. Proszę o szczere wypowiedzi, hehehe

reklama
Asia ale za to Mufinek chodzi spac o 22:00....tak wiec widzisz sama siedzi długo to i wstaje potem o 10:00:tak:

Jeny! dziewuszki ćwiczą!!! ale fajnie-wytrwalosci laseczki i super wynikow:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry