• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
O rany, jaka tutaj cisza...
U nas burzowo...
W Filipa ostatnio diabeł wstąpił. Bawimy się, bawimy, a on nagle łup mnie w twarz. Do kąta poszedł. Stosuję metodę superniani. I wiecie co? Rozumie o co chodzi. Nie jest zadowolony, ale się nie rusza:-) Muszę coś zrobić z tym jego zachowaniem, bo mnie normalnie sterroryzuje niedługo, wrrrr

Asiu ja już jestem sterroryzowana ;-) Zresztą wszyscy są, tylko psom się nie obrywa :baffled: Kurcze jaki upał u nas, no ale w sumie lepszy ten upał niżby miało znowu lać ;-)

ahoj:)
hihih a ja na cwiczeniach jestem na 6 dniu:) i na poczatku było ciezko a teraz tez ciezko ale miesnie mnie juz tak nie bola no chyba ze robie cosi nie tak Majka jak cwiczysz???bo sa cykle i serie to jak?
Sylwia cmok cmok:)
i dla reszty tez cmok

elcia no tak..z tymi cyklami i seriami to powalone:-)
ja tez z majką dyskutowałam przez telefon bo netowe opisy są dość dziwne...hehe

no a u mnie jest juz mama, ale okazuje się ze jutro już jadą na mazury z damianem.
generalnie mieli jechac w niedziele ale dzwonila dzis rodzinka ze w sobote jest taki super festyn na ktorym damian był rok temu i wygrał duzo nagr ód w konkursach....wiec jak sie dowiedzial to w ciagu chwili padła decyzja ze wyjezdzają jutro...
to sie "nacieszyłam" mamą...kurka

asia ja tez sadzam pawła do konta i tez skutkuje..ale nie na długo:confused:
za jakis czas znow robi to samo:baffled:

reklama
Ech moje dziecko to jakieś niereformowalne bo u nas kary nie skutkują:no::baffled:

Elcia jak plamki Oliwii??? Lepiej już się czuje??

Zjadłabym sobie coś dobrego ale nie wiem co??? Może zjem loda?? I chipsy??:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry