• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witajcie dziouchy

kurcze nie wiem co robić staram się odstawić małego od cyca i strasznie się czuję. Słyszę jak płacze i woła mama:zawstydzona/y: Już i tak dostawał cyca tylko w nocy ale budził mi się po 4-5 razy i w sumie nie pamiętam kiedy się wyspałam, ale jest mi tak ciężko mu odmówić... Mój kochany synuś:-(

A już miałam krzyczec że do mnie nikt nic nie pisze:wściekła/y::sorry2:
Paula;-) Ty to jesteś kochana mróweczka:-D;-)

Stefanka a co dla siebie wymyśilłaś?? Może.....kurde nie mam pomysłu:zawstydzona/y::sorry2:

kurcze poczytałam trochę zaległości i niewesoło
Elcia jak kochana Oliwcia bidulka się umęczy, mam nadzieję, że już jest znacząca poprawa
sylwia ugłaskaj brzuszek i uściski dla Ciebie

u nas też była straszliwa burza i teraz też lunie co chwila ale krótko tylko intensywnie chyba nawet jakiś grad

Marcelinek już się utulił.. a mi przykro, bo bidulek złapał jakiegoś wirusa, ostatnia czwóreczka się przebić nie chce już któryś tydzień, a jeszcze do tego odstawianie od cyca, ale kiedyś w końcu muszę to zrobić chociaż mi strasznie ciężko:-(:-(:-(
edit: idę spać i ja, chyba walnę się tutaj na kanapie, bo jak mały czuje , że jestem w sypialni to jest jeszcze gorzej... mam nadzieję, że Darosław się szybko zbudzi jak zacznie wołać dobranoc

Ostatnia edycja:
oj grzechotka dzis chyba sie nie zapowiada na ładna pogode..
a wczoraj bylo cieplo ale wiał taki silny wiatr - ciepły - ale glowy urywał kurka..

pablo od rana stawia na swoim, znow wszystko chce wymusic placzem, no ale narazie daje rade i jestem twarda.mam nadzieje ze szybko zakupa w czym rzecz.

no i chyba znow jakies zeby mu idą bo w nocy dosc duzo pobudek....
a damian jeszcze spi:)tez mu sie nudzi bo takie wakacje bez pogody..kupil sobie tydzien temu rower i nawet pojezdzic nie moze...

ide na kawke:tak:

reklama
hejo
witam Was wszystkie!!!
jak minęła nocka???-u nas błyskało się jak diabli-ale burza gdzieś bokiem poszła....-może to i dobrze????-bo znów bym nie spała...ze strachu :szok::baffled:

Stefanka-jak tam Twoje wymysły :-p;-):-)-przechrzciłaś już wszystkich???:-D
trzeba coś i Stefance wymyśleć-żeby jako sama jedna nie została bez nowej ksywki..........:cool2:
Iza-hejka-widzę że dopadł i Ciebie ból odstawiania.-trzymam kciuki!!!!-oby wszystko poszło gładko i bezboleśnie.:tak::tak::tak:
-Elcia-jak się czuje Oliwka????

dla niewymienionych BUZIOLKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry