• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mój szkodnik właśnie zasnął-chyba woli jak go tata usypia-zresztą ja też wolę jak J się tym zajmuje.:tak:
idę się popluskać i pewnie też już nie wrócę -
dopiero jutro.
więc do jutra.
pa

reklama
Hej!

My dziś wyjeżdżamy na wesele. Jestem pełna obaw jak to moje dziecko beze mnie przetrwa.

Grzechotka, wytrwałości życzę. I tak już dużo zrobiłaś:tak::tak::tak:A ta kobieta to faktycznie niezła laseczka się zrobiła.

Mykam. Pewnie mnie już nie będzie. Odezwę się w poniedziałek. Udanego weekendu wszystkim.

witajcie z rana ciotki:tak::-):-):-)

Malenstwo jeszcze śpi, mąz poszedł biegac i grac w pilke.....a mi sie juz nie chce spac:-)

Rzeczywiscie tak jakos dziwnie z tym Michaelem.....wiem,ze sam sobie winien ale jednak ikoną popkultury był.....i pewnie wielu ludzi bedzie rozpaczac jego śmierc...no szkoda,szkoda.....
[*]

Asiu to zycze Ci udanej, szalonej zabawy na weselu....a! stąd ta nowa fryzura:tak::-)
Grezchotka moglas zrobic zdjecie-w tym blocie i w foli...hihii.....ale fajnie:tak:

ide jeszcze do lozka,troche sobie gazetki poczytac......
milego piatku babeczki!!!:-):-):-)

Witam się i ja

u nas dzień od 6:30 się zaczął-młody wywalił mnie z łóżka,bo spał w poprzek na poduszkach i matkę zepchnął :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

szkoda tego całego Michaela.....jeszcze dwa dni temu słyszałam na RMF-ce że zaczyna swoją trasę koncertową,i że ma się całkiem dobrze......................

u nas też pogoda do kitu-wieje jakoś......brrrrrr.

Asiu-udanej imprezki.

dla reszty buziolki!!!!!!
miłego dnia

hejka

ja własnie wrociłam z basenu:-)
a za 10 minut spadam do dentysty...
jak zwykle sie boje:baffled:a isc musze bo ukruszył mi sie ząb"7" no i troche zaczyna juz pobolewać...

wiec trzymajta kciuki za wikusie:-p
wpadne pozniej laski

reklama
a hoj :)
hmmm grzechotk a aja robiłam tez tak tylko ze na 1 cwiczenie np 6 razy 2 cwicz 6 razy i tak dalej:( czyli tylle ile jest cykli tyle robiłam cwiczenie 1 , 2 , 3 a nie ze pi kolei pojedynczo 1 , 2 , 3 , ,4 itd :( buuuuuuuuuuuuuuuu
u nas tez pochmurno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry