• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki-trzymam..bądż dzielna
Super08.gif

reklama
Witam się.

Właśnie wróciłam ze spaceru i z przedszkola Stasia. Od dziś oficjalnie ma wakacje i przez dwa miesiące nie muszę już zwlekać się z łóżka przed 7:tak::tak::tak::tak: Ale to ma też swoje złe strony bo nie będzie mobilizacji porannej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ale co tam...

a my zamulamy.......
pogoda do kitu-na dwór wyjść się zastanawiam bo tak piździ że mało głowy nie urwie
-byłam w aptece po leki to strasznie wiało.
i zastanawiam się nad zmianą image.............

Co ja bym dała za zmianę image. Mi osobiści bardzo podoba się styl Viki ale sama nie umiem tak się ubierać jak Viki czy też troszkę mi brak odwagi na takie fryzury ( od zawsze miałam długie prawie proste włosy:sorry2::sorry2::sorry2: ).

Weroniczko-to u mnie podobnie...jakoś zawsze mam cykora żeby coś w sobie zmienić-a zwłaszcza kiedy mam coś wymodzić nowego z włosami....ale już tak za mną chodzi jakaś zmiana...że myślę coraz bardziej intensywnie...
do tego jak ostatnio zaglądam przed lustro to jakoś nic a nic się sobie nie podobam..:no::no::no:

dziewczyny proponuje jakis program w stylu jak dobrfze wygladac nago albo moje ciuchy albo twój styl na mtv hehehe za darmo ciuszki i nowy image od stylisty:-D:-D

jak długo gotuja sie buraki???? bo gotuje i gotuję a one cały czas jakies twardawe

No tak Grzechotka ale Ci styliści czasem tak doradzą że lepiej w worku od ziemniaków chodzić niż w tym co zaproponowali:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: A tak w ogóle to ja nie mam tego programu tv więc nawet tam podaptrzeć nie mogę:sorry2::-(

reklama
hmmmm ale w sumie to masz wpływ na to co wybiera ci stylista a głównie chodzi o to żeby ktoś kto sie zna powiedział co wolno a czego nie bo samemu to czasem dochodzi sie do tego za późno :-D:-D no osobiscie to nie poszłabym do takiego programu nawet za worek ciuchów za darmo bo bym sie wstydziła rozebrac przed kamerą ale do odważnych swiat nalezy więc moze wy sie skusicie:-D:-D:-D

a co z tymi burakami??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry