• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hihi...fajny jest ten program...szczegolnie poska wersja...widac jak duzo kobiet ma problem z pokochaniem swojego ciala i zatuszowaniem tego i owego....:tak:a rady stylistow są ciekawe:-)

jeny Grzechotka buraki? hmmmm.....nie wiem.....sprawdz widelcem...;-)

reklama
Buraki gotują się chyba dość długo bo ja zawsze takie lekko twarde mam w barszczu albo do buraczków zasamżanych. Chyba jeszcze nigdy nie udało mi się wytrwać do całkowitej ich miękkości:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

nie sałatke dla kuby chciałam zrobic
zawsze mam zawekowane buraczki od mamy ale juz wyszły:baffled:

mnie to sie w tych programach podobają zdjecia na koniec sama bym chciała miec takie super akty czasem to tak pieknie wygladaja babki na tych zdjeciach jak modelki i wcale nie widac że maja gdzies za dużo

obejrzałyscie ten link ktory wczoraj wkleiłam czy przegapiłyście
wkleje jeszcze raz
http://www.wykop.pl/ramka/192726/jak-kobieta-chce-to-potrafi

ooo wlasnie z tymi wlosami...ja sie przymierzam do scięcia na chlopaka-tak dosc krotko....i tak sobie mysle,zawsze o tym marzyłam ale troche sie bałam jak bede wygladac.....a teraz tak: jest lato-to zawsze mozna jakis kapelusz kupic,czy chustke-jakbym kiepsko wygladala...najwyzej wlosy zawsze odrosną a ja przynajmniej zaspokoje swoją ciekawosc....tylko mam taką fryzjerke do ktorej na wizyte czeka sie miesiac.....ale fajna babka,taka solidna, duzo czasu poswieca,nie spieszy sie i zawsze mozna z nia pogadac....:tak:

hej babki w ten upalny dzień! topię się :-p
docia pobaw się tylko trza się zalogować ;-) Wirtualny stylista zobaczysz czy ci dobrze w krótkich :tak:
grzechotka buraki to z godzinę gotuję minimum :baffled:
viki trzymię! ;-)

a ja dzisiaj przeżyłam mega stresa!
poszłam do piaskownicy z młodą i w trakcie zabawy (konkretnie zjeżdżaniu ze ślizgawki) zorientowałam się, że nie mam na palcu obrączki! :szok: wiecie szukanie jej w piachu to jak igły w stogu siana :-( dzwonię do t., ryczę do słuchawki a ten mnie pociesza, że dokupimy złota i przetopimy jego i zrobimy dwie :-( w drodze do domu przypomniało mi się, że najpierw ją założyłam a potem zdjęłam bo nakładałam gumę na włosy. pędziłam z powrotem pełna nadziei! :szok: i okazało się, że sobie spokojnie leży w łazience :-):tak:
uczucie straszne ale na szczęście dobrze wszystko się skończyło :-)

dzieńdoberek:-)
u nas tak duszno że szok, a wczoraj była burza za burzą i taki grad padał wielkości jajek:szok::szok::szok::szok: a dziś zapowiadają to samo:baffled:

kurcze coś mi weny brak, potrzebuję urlopu:sorry2:

kata
- a ja nie zdejmuję obrączki nigdy tak się do niej przyzwyczaiłam:tak::tak:

aga a mi obrączka przeszkadza bo się brud pod nią zbiera i jak myję ręce w domu co muszę ją non stop ściągać :baffled: no i boję się zgubić w piaskownicy :baffled: o mały włos a bym jej nie miała :-( zakładam tylko jak gdzieś wychodzę. generalnie w domu chodzę goła i łysa :-p:-D znaczy się bez biżu ;-)

ja tak właśnie się czuję bez obrączki - znaczy się goła:sorry2::-D
ale mi się nic nie chce, jeszcze pojadę pouczyć się i mam nadzieję że jakś burza mnie nie złapie,

a najlepsze to było wczoraj jak szłam koło budynku szkoły w której odbywa się szkolenie. Idę sobie spokojnie a tam chodnik rozebrany bo kładą nowy. No nic idę dalej aż tu nagle noga do kolana ugrzęzła mi w błocie. Miałam brudną nogę, brudne spodnie i na dodatek klapek został w tym błocie. Musiałam włożyć rękę do łokcia zeby go wygrzebać:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ale wy macie spida :szok:-ledwo co sobie zniknęłam na trochę a już tyle naskrobałyście :szok:

byliśmy w mieście po parówki dla Kuby..ad razu zaliczyłam spacerek mały się trochę przewietrzył.
no i byliśmy na cmentarzu.

Grzechotko-ja też bym do tego programu nie poszła...:no:
Dotka-czekamy na fotki ściętej Dotki :tak:;-)
Kata-ale fuks..ja ściągam tylko jak idę spać wszystkie moje sreberka.
Aga-ale się naśmiałam...wyobraziłam sobie jak Ty tego klapka szukasz...:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry