• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witka

Paula-to pomódlmy się razem!!!!!1
mój też szurnięty że heja ....dziś róże mi zeżarł jak wróciłam do domu to myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam!!!!!
Grzechotko-a nie pomyslałaś -może on lubi te kąpiele :-) i dlatego się tarza....-a tak na serio wiem co to..i czym to pachnie...też kiedyś mieliśmy takiego psa-a teraz sąsiedzi mają taką sukę wyżlicę ona to dopiero lubi padlinę...............

:-D:-D:-D:-D psy to chyba lubią, moje to zawsze na wiosnę jak ludzie wywożą obornika na pola to lecą i tarzają się:-D:-D:-D na szczęście nie spią w domu tylko w garażu:-D:-D

cieszę się że was rozbawiłam:-D:-D

elcia - wyobraź sobie że widział o mnie dwóch robotników którzy coś robili przy tym chodniku, a najlepsze jest to że ja ich nie widziałam. Dopiero jak już wyciągnęłam tego klapka i umazana po pachy myłam go w kałuży, ale mi było głupio. O dziwo się nie śmiali tylko patrzyli otępiali. chyba się zastanawiali czy mi nie pomóc:-D:-D:-D bo gdybym weszła w to błoto dwiema nogami to samodzielnie bym na pewno nie wyszła:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry