• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a jeśli chodzi o obrączkę -to mój J od dnia ślubu ma założoną i w dzień i w nocy.-taki mężuś kochany...:tak::-p-ja ściągam na noc-i czasem jak coś właśnie robię w domu (np.mielone) to zdejmę.

to wam powiem jeszcze że mi sie klamka w samochodzie połamała (od strony kierowcy) a że nie mam kluczyka do drzwi od strony pasażera to musiałam wchodzić przez bagażnik (mam passata kombi więc to nie jest takie trudne:-D:-D:-D), ale jak dziś pojechała tankować to zapomniała o tej klamce i zatrzasnęłam sobie drzwi i znów musiałam przez ten bagażnik wchodzić, ale wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ciemna nocko zastanowie sie nad tym gleboko. bo wiesz taka milosc ze tylko ja ciebie a ty mnie to czasami to mi nie odpowiada!!
kasia nie mam weny dzis bo padnieta jestem troszeczkeeeeeee
a jesli chodzi o obraczke to bardzo mi sie podobaja na golebiach hehhe grzechotka ty wiesz o co chodzi nie ?? gruuu

Aga-teraz to mnie rozwaliłaś...............
MDR85.gif
nie mogę......ja też mam combi...ale nie wyobrażam sobie żebym do niego właziła przez bagażnik.:-D:-D:-D-zaraz się posikam...bo wyobraziłam sobie jak Ty to robisz......i tak sie śmiałam że J wpadł do pokoju -z pytaniem czy aby dobrze się czuję????

Stefanko-bo wiesz...coś mi dziś po głowie chodziło i tak mi wpadło.....(nick dla Ciebie)-ale nie wiem czy Ci to napisać????-bo wiesz potem nie będziesz do mnie pisać...:-(:-(:-(-i co i smutno mi będzie...:tak::-p

Ostatnia edycja:
reklama
kasia ale jak ci wpadlo?? no i co ?? no powiedz najwyzej poinormuje ci ze mnie zranilas hehe
nocka jak sie do kogos nie pisze to chyba samo za siebie mowi nie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry