• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja jednak spadam do wyrka:tak:

Pochwalę się Wam tylko że jutro wieczorem znów mam wychodne:tak: Koleżanka robi babską imprezkę bo jej mąż z dzieckiem do Polandii pojechali:tak:
Szkoda tylko że alkohol mi niedozwolony:-( ale za to niezła wyżerka będzie:-D

Dobranoc robaczki moje:-)

witam sie jako pierwsza w sobote hehe

a wiec wlasnie wrocilam z dworca, odwiozłam mame i damiana na pociąg i mkna juz sobie na mazury...echhh

ja dentyste przezyłam ale bylo strasznie.
dostalam znieczulenie dosc daleko w podniebienie bo to ząb nr7 i tak mi zdrętwialo podniebienie ze jak jezyk go dotykał to mialam odruch wymiotny...normalnie kosmos. dentysta i ta jego pomocnica wystraszyli sie ze jestem uczulona na jakis skladnik znieczulenia..
no ale pozniej minęło..
nie mnie jednak ząb boli....mam tam jakies lekarstwo no i jesli nadal bedzie bolał to trzeba go zatruc i leczyc kanałowo...wiec mam nadzieje ze ten bol to tylko po tym wierceniu dzisiejszym i jutro bedzie ok.

wiecie co, jak pomysle ze jestem sama z pawłem to jakos tak dziwnie...
pewnie jutro nie bede umiala sobie miejsca znaleźć bo zawsze tesknie okropnie za damianem....

a moze ktoras z was ma ochote pozwiedzac łodź?????

zapraszam i mowie serio:tak:

reklama
Co ja bym dała za zmianę image. Mi osobiści bardzo podoba się styl Viki ale sama nie umiem tak się ubierać jak Viki czy też troszkę mi brak odwagi na takie fryzury ( od zawsze miałam długie prawie proste włosy:sorry2::sorry2::sorry2: ).

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:miło mi:)

a ja to zawsze miałam rozne fryzury, ale to chyba przez to ze prowadzilam kiedyś salon fryzjerski, no a do tego moja dobra koleżanka jest fryzjerką wiec jak mieszkałam na sląsku to ona zawsze coś wymyslała, a ze lubi bardzo awangardowe fryzury zawsze cos tam mi kombinowała czy z długoscią czy kolorem:-)

weronika i powiem ci ze włosy bardzo dużo robią tzn fryzura!!! czasem warto zaryzykowac bo czesto zmiana fryzury tak jakby dosc znacznie zmienia daną osobe - wizualnie oczywiscie;-):tak:
tak ze odwagi kochana i proponuje na poczatek coś w styli Asi:tak:mysle ze byłoby ci bardzo ładnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry