• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
To i ja się witam... ale tu dziś pustawo...

byłam na zakupkach, zjadłam już obadek :szok: ło matko 12 jeszcze nie ma a ja już po obiedzie... ehhh... trudno, potem coś zjem...

Jutro zrobię pieczeń rzymską i zjemy ją na obiad u moich rodziców... :-) mama nie ma piekarnika więc z wałówką pójdę... ;-)

poza tym to pada, pada i pada... może by tak koleżanki z UK oddały nam na trochę słoneczko, co???:-D
pranie mi nie schnie! zdjęłam wczoraj to co uprałam w poniedziałek i koszmar... :baffled: wilgocią czuć... `:wściekła/y:

witam

u mnie tez pogoda do dupy :angry::angry::angry::angry:, gdzie to lato :angry::angry::angry:

ja juz jedna pranie zrobila, drugie wstawie jak kuba sie obudzi bo moja pralka ostatnio jak czolg chodzi a lazienka graniczy z sypialnia i nie chce kuby obudzic.

obiadek mi sie robi, dzis bedzie gulasz :tak::tak: dawno takiego nie robilam z warzywami pieczarkami do tego ziemniaczki i mizeria. mniam :tak:

Paula a pieczen robisdz z przepisu Viki??, nigdy nie robialam jeszcze, a z czym ja jecie?

Asia, Sylwia udanej imprezki :tak::tak:

kupilam dzis hugiesy, kiedys jak kuba byl maly to kupilam kilka razy a ostatnio nie. A dzis w sklepie byly tansze a wiecej sztuk, zobaczymy, moze ktos uzywa??

lece ogarne z grubsza ;-)

heja

jutrzenka ja używam huggusów i sie u nas sprawdzają jak najbardziej

a ja mam lenia giganta nic mi sie nie chce przez ta marna pogodę kuba dziś na popołudnie idzie do babci w odwiedziny ja miałam sprzątac ale nie wiem czy sie zmobilizuję NIC MI SIE NIE CHCE!!!!!!!!

Hej Dziewczynki :-)
Ja się tylko z Wami przywitam, bo wymieniają na ulicy kable od netu i net chodzi jakby chciał, a nie mógł :wściekła/y: I to w weekend akurat robią jak najwięcej osób z netu korzysta :wściekła/y:

no i my sie witamy:tak::-)

u nas dzis cieplutko,słoneczko swieci....tak wiec jak Mufinek sie obudzi jedziemy na plaze:-)

Jutrzenka ja mialam hugiesy moze raz....jakos tak średnio mi sie podobaly....kupilam wczoraj malemu kilka paczek pampersow-jakas promocja jest w rosmanie;-)
A tak to nic nowego u nas....wyprzedaze sie zaczeły i tak sobie jezdzimy po centrach handlowych-chociaz wlasciwie to sama nie wiem co bym chciala...ech z babami:-D:-D

ściskamy cieplutko i milej soboty zyczymy,odpoczywajcie sobie:-):-)
paaa:-)

witam

siedze sama z Kubuniem ...J pojechał do lasu.
zrobiłam pranie.
i tak zamulam
pogoda do kitu.......nuda
zrobiłam pranie ale zamiast mi wyschnąć to pewnie mi zmoknie....
bo na balkon wyniosłam-i czuję ze zaraz będę je wnosić....
po obiedzie ruszamy do dziadków na grilka
mam nadzieję że padać nie bedzie
co tam jeszcze......?????
udanej sobotki dla Wszystkich.

o kurcze jakie tu echo dzisiaj:szok:

ja jakos zniosłam pierwszy dzien rozłąki z damianem ale tesknie jak nie wiem...:-(

i wiecie na innym watki pisałam rano ze paweł dostał chyba uczulenia na truskawki bo wczoraj miał wysypke generalnie na karku i zgięciach na rączkach...
dzis rano nie mial juz nic,,,tymczasem teraz jest taki wysypany ze kosmos....
znów raczki nad łokciami na zgięciach, cała klatka piersiowa,plecy, kark.....
kurka juz nie wiem od czego.
mialam takie podejrzenia ze mleko bebilon3 i chyba jednak spróbuje odstawic i wrócić do pepti...
dzis o 17 paweł zjadł danio i jakos wydaje mi sie zemogło po tym go wysypc bo przedtem nie miał...
a no i jadł tez kilka takich kółek miodowych takie platki do mleka..wiecie..

za duzo tych rzeczy ktore mogą uczulac wiec jutro wszystko odstawiamy:-(

a wy gdzie sie podziewacie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry