Viki gratulacje dla Pablunia.
Grzechotka 
a ja kurde mam problem z kuba i nocknikiem, byl czas ze na iego siadal a ostatnio za diabla nie chce, jak go sila posadze to wstaje

i jak ja mam go uczyc, poradzcie cos plissss.
Od 9 lipca R ma urlop i coraz cieplej sie robi i mialam nadzieje ze go sprobujemy uczyc ale jak skoro on nie chce usiac, mysliscie z zdjecie pieluchy cos da, bo nawet jak bedzie wiedzial ze chce i jakos to pokaze to i tak nie siadzie na nocnik, echh
a ja sie biore za pisanie wniosku o awans, niby to robi kierownik ale prosila ebym sama troche napisala bo ona nie zdazy a chciala by to w tym tygodniu oddac bo idzie na urlop. Ciekawe czy sie glowna przychyli, teraz oszczednosci na nagrodach i innych rzeczach a awans wiaze sie ze zwiekszeniem penji (o jakies 100 zeta ale dobre i to

).
W sumie ja stazu pracy na etacie mam 5 lat (ogolnie pracuje w US 10 ale wczesniej na zlecenie) i stanowisko mam inspektor i teraz to glupio ze ja zastepuje kierownika majac inspektora a 3 a sa osoby co maja starszego a posrednio podlegaja pode mnie. Troche zagmatwalam ale po cichu licze na tego starszego inspektora ;-);-):-):-)
dobra biore sie za pisanie, hehhe tylko jakos mi glupio pisac w imieiniu kierownika ze jestem odpowiedziala, pracowita, mam wiedze i takie tam ;-);-);-). chyba o tym nie bede pisala, niech sama pisze

milego dnia