kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Viki gratulacje dla Pawełka :-)
Ech ja sobie tylko mogę pomarzyć, żeby Oliś zaczął sikać do nocnika, nocnik go strasznie parzy w pupę;-)
My nie mamy sposobu, żeby Oliś sam się bawił, jakoś tak już od dawna jego miejscem zabaw jest podłoga i często gęsto jak coś robiłam w domu kładłam go na podłogę i robiłam to co miałam do zrobienia w domu. Młody sam się grzecznie bawił i tak już mu zostało do tej pory, że lubi sam się bawić
Grzechotka przesłodki Kubandziorek
Fajnie ta kupa musiała się prezentować ;-)
Kasiu dużo zdrówka dla Kubulka i też ogromne brawa za siusiu i kupkę do kibelka :-)
Jutrzenka to mówisz, że będziesz starszy inspektor? Trzymam kciuki za awans
Stefanka udanego plażowania, to mówisz, że dzisiaj u Was wieloryby grasują? ;-)
Hehehe Dota jak ja mojemu próbuję czytać to tylko książki niszczy, kopie mnie i moje czytanie ma w głębokim poważaniu
Elcia to żeś się rozpisała, pewnie aż paluszki Cię bolą ;-)
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę i spadam na dwór, Tomek sobie wczoraj podrinkował i mi tu smrodzi oparami w pokoju
Najchętniej bym go taśmą zakleiła 
Ech ja sobie tylko mogę pomarzyć, żeby Oliś zaczął sikać do nocnika, nocnik go strasznie parzy w pupę;-)
My nie mamy sposobu, żeby Oliś sam się bawił, jakoś tak już od dawna jego miejscem zabaw jest podłoga i często gęsto jak coś robiłam w domu kładłam go na podłogę i robiłam to co miałam do zrobienia w domu. Młody sam się grzecznie bawił i tak już mu zostało do tej pory, że lubi sam się bawić

Grzechotka przesłodki Kubandziorek
Fajnie ta kupa musiała się prezentować ;-)Kasiu dużo zdrówka dla Kubulka i też ogromne brawa za siusiu i kupkę do kibelka :-)
Jutrzenka to mówisz, że będziesz starszy inspektor? Trzymam kciuki za awans

Stefanka udanego plażowania, to mówisz, że dzisiaj u Was wieloryby grasują? ;-)

Hehehe Dota jak ja mojemu próbuję czytać to tylko książki niszczy, kopie mnie i moje czytanie ma w głębokim poważaniu

Elcia to żeś się rozpisała, pewnie aż paluszki Cię bolą ;-)

Miłego dzionka Wam wszystkim życzę i spadam na dwór, Tomek sobie wczoraj podrinkował i mi tu smrodzi oparami w pokoju
Najchętniej bym go taśmą zakleiła 

nie wiem co w jej główce siedzi...