• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki gratulacje dla Pawełka :-)
Ech ja sobie tylko mogę pomarzyć, żeby Oliś zaczął sikać do nocnika, nocnik go strasznie parzy w pupę;-)
My nie mamy sposobu, żeby Oliś sam się bawił, jakoś tak już od dawna jego miejscem zabaw jest podłoga i często gęsto jak coś robiłam w domu kładłam go na podłogę i robiłam to co miałam do zrobienia w domu. Młody sam się grzecznie bawił i tak już mu zostało do tej pory, że lubi sam się bawić :tak:
Grzechotka przesłodki Kubandziorek :-D Fajnie ta kupa musiała się prezentować ;-)
Kasiu dużo zdrówka dla Kubulka i też ogromne brawa za siusiu i kupkę do kibelka :-)
Jutrzenka to mówisz, że będziesz starszy inspektor? Trzymam kciuki za awans :tak:
Stefanka udanego plażowania, to mówisz, że dzisiaj u Was wieloryby grasują? ;-):-p
Hehehe Dota jak ja mojemu próbuję czytać to tylko książki niszczy, kopie mnie i moje czytanie ma w głębokim poważaniu :-D
Elcia to żeś się rozpisała, pewnie aż paluszki Cię bolą ;-):-p
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę i spadam na dwór, Tomek sobie wczoraj podrinkował i mi tu smrodzi oparami w pokoju :wściekła/y: Najchętniej bym go taśmą zakleiła :-p

reklama
Kacha-witaj -dobre z tą taśmą...:-D
Viki-brawo dla Pabla za osiągnięcia siuśkowe.

idę tą pomidorówę doprawić i może zjemy obiadek-kurcze żeby mój chorowitek zjadł choć troszkę.....

hejka!!!
szogun się kąpie z tatusiem a ja mam ciszę chociaż na chwilkę:-p:-D:tak:
co do nocnika to u nas też jest ostatnio wrzask chociaż tłumaczę jak się zesika na podłogę i tupie w kałuży nóżkami ale przyjdzie czas i na niego chyba:baffled::-D
paula ksawek jak nie śpi w dzień to tak pada szybko wieczorkiem i śpi do 8.00 rano i śpi z tatą bo jak mama nie pracowała to wstawał o 6.oo przeważnie...
viki u nas jest to samo jedynie na dworze sam się zabawi:tak:
kasiamaj zdrówka...
i co jeszcze hymmm....

mój pablo już spi ..
a wiecie dzis w piaskownicy usiadł na piasku bąk....i paweł wziął go do ręki....
ło matko ja mało zawału nie dostałam
ale na szczescie chyba go nie scisnął i jak otworzyl dłon to bąk poleciał..ale uwierzcie ze serce bilo mi jak oszalełe a nogi to jeszcze pozniej z 15 minut mialam jak z waty...

ide zrobic sobie kanapke...

ochhh jak ja kocham ta wieczorną cisze:-p

Dowiedzieliśmy się, jak Hubert Urbański nazwał swoją trzecią córkę. Nasz informator doniósł, że prezenter i jego partnerka, Julia Chmielnik nazwali urodzoną 11 czerwca córeczkę Stefania.

Stefa szalejesz z tymi ćwiczeniami ale to chyba dobrze....:tak: ciekawe jak jutro bedziesz sie czuła?
ja lubie sobie czasem tak pocwiczyc,ze potem siedze i czuje tak fajnie jak krazy mi krew....i jak drżą mi rece albo nogi ze zmeczenia...
Moja babcia była Stefania-chociaz Jej nie znałam to z opowiesci mamy była bardzo cieplą osobą...:-)

jak Wam mija niedziela?;-)

dota ja lubie bo jak juz skoncze sie meczyc to po chwili mam przyplyw energii. a dzis trener mowil do nas ''czy to co widze w waszych oczach to bol??'' heheh ja juz z 10kg na sztandze cwicze :))

reklama
Hej babole...

Jutrzenko wybacz że nie odpisałam... pieczeń robię z przepisu Viki... :tak: wszyscy się dziś zachwycali... pyszne to jest... :tak: jedliśmy z ziemniaczkami i mizerią... :tak:

Stefa to Ty niedługo jak Pudzian będziesz :-p:-D

Viki Gratki dla Pablusia... :-) A co do D... to jakoś już się przyzwyczaiłam i żyję myślą jak to cudownie będzie jak on wróci... już czuję że takie rozstanie wpłynie korzystnie na związek... niestety wróci na około 2 tyg. i znów pojedzie... ale coś kosztem czegoś... ;-)

Wiki zabawa u nas wygląda podobnie... Julka ma też fazę na mamę... jak mnie nie widzi to awantura...

Kasia zdrówka dla Kubunia... :tak: To Ty pytałaś o te lęki? U nas też coś się dzieje... Jula potrafi przybiec jak by coś strasznego zobaczyła i trzyma się jak małpka... nie można jej odstawić... :dry: nie wiem co w jej główce siedzi...

Grzechotka to fajnie Kuba nocnikuje... :-D

Kacha... witaj Kochana... :-)

Ela ale post :szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry