kata-woj
BULDOŻER-mama
i ja się melduję a to tylko dlatego, że kinia zażyczyła sobie do usypiania taty
na mnie się wypięła (od 3 dni jest wrzask przy wieczornym usypianiu :-(), na drzemkę dzisiaj się wypięła (na nogach ponad 12 godzin!). na razie t. czyta jej baje. zobaczymy czy zaśnie :-(
a tak mnie wnerwia ostatnio, że nie wiem - osobisty oczywiście
te jego metody wychowawcze - na razie to kiniek dyktuje mu co ma robić a nie odwrotnie
a ja wychodzę na najgorszą bo oczywiście wszystko potem prostuję
szkoda gadać...
edit: bez ryku i jemu się nie udało. niech zobaczy jak to jest jak decybele na wieczór lecą w uszy :-(
na mnie się wypięła (od 3 dni jest wrzask przy wieczornym usypianiu :-(), na drzemkę dzisiaj się wypięła (na nogach ponad 12 godzin!). na razie t. czyta jej baje. zobaczymy czy zaśnie :-(a tak mnie wnerwia ostatnio, że nie wiem - osobisty oczywiście
te jego metody wychowawcze - na razie to kiniek dyktuje mu co ma robić a nie odwrotnie
a ja wychodzę na najgorszą bo oczywiście wszystko potem prostuję
szkoda gadać...edit: bez ryku i jemu się nie udało. niech zobaczy jak to jest jak decybele na wieczór lecą w uszy :-(
Ostatnia edycja:

śpiochy...
i teraz buszujemy... a za oknem burza się zaczyna...
tak więc obserwuj. I te truskawki też już mogą być faktycznie nie za specjalne przez oprysk...
ale duży plus za rewelacyjnie elastyczne gumki w pasie... Gdyby mieli 6 to bym je kupowała.
;-)
jedynie Pampers daje radę...