kasiamaj
mama 2007/2010
hejo
u nas dalej katarzysko-takie że jak rzeka płynie z nosa!!!!
mały się kąpie.
co porabiacie????
Paula-no ja pytałam....trochę mnie to niepokoi...ale zobaczymy co z tym sia stanie czy minie czy się nasili???-i wtedy trzeba pomyśleć może żeby jakoś tym lękom zaradzić??
Stefanko-kurcze sportsmenka z ciebie pełną gębą
;-)
Kacha-pomyślnego lulania.
Viki-dobrze że się nic nie stało!!!
mam 2 pytania...
1. jak śpią Wasze maluchy-chodzi mi o piżamki z długim czy krótkim rękawkiem??? i spodenki czy długie spodnie? bo tak sobie myslę że może młodemu za gorąco???często się odkrywa ale czasem i ma wilgotne plecki.śpimy przy uchylonym oknie.
2.a... no i jak przestawić czcionkę na normalną bo młody mi coś nacisnął i wszystko mi zmalało....-nie wiem czemu????przestawiałam wielkość czcionki na tym górnym pasku i nic to nie dało.....
no tak ale wasze posty mają znów małe literki.. ;(
u nas dalej katarzysko-takie że jak rzeka płynie z nosa!!!!
mały się kąpie.
co porabiacie????
Paula-no ja pytałam....trochę mnie to niepokoi...ale zobaczymy co z tym sia stanie czy minie czy się nasili???-i wtedy trzeba pomyśleć może żeby jakoś tym lękom zaradzić??
Stefanko-kurcze sportsmenka z ciebie pełną gębą
;-)Kacha-pomyślnego lulania.
Viki-dobrze że się nic nie stało!!!
mam 2 pytania...
1. jak śpią Wasze maluchy-chodzi mi o piżamki z długim czy krótkim rękawkiem??? i spodenki czy długie spodnie? bo tak sobie myslę że może młodemu za gorąco???często się odkrywa ale czasem i ma wilgotne plecki.śpimy przy uchylonym oknie.
2.a... no i jak przestawić czcionkę na normalną bo młody mi coś nacisnął i wszystko mi zmalało....-nie wiem czemu????przestawiałam wielkość czcionki na tym górnym pasku i nic to nie dało.....
no tak ale wasze posty mają znów małe literki.. ;(

u nas takich nie ma ale mam nadzieję, że Kubusiowi miną
Zaraz zrobię obchód po szafkach