• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczyny.

My w weekend byliśmy na pikniku lotniczym. Słyszałyście że samolot się rozbił? Jak to dobrze że już wtedy byliśmy w domu bo gdyby mój Staś to widział to miałabym przerąbane kilka następnych nocy. On jest taki wrażliwy że wszystkie takie sytuacje odreagowywuje koszmarami nocnymi. Jak widzi chłopców bawiących się pistoletami na polu ( a często się zdarza że dla zabawy gnojki broń kierują do innych dzieci )to potem przez kilka nocy śni mu się że chcą go zastrzelić.
A wracając do tej katastrofy to powiem Wam że niedaleko tego miejsca jest plac zabaw. To jakiś cud że tylko jedna osoba zginęła:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
hej

nie bylo mnie wczoraj bo po spacerku do rodzicow, wracajac do domu zaszlismy do R brata (innego niz w sobote;-)) na browarka oblewac nowy samochod i wrocilam przed 22 i od razu poszlam spac :tak:

Grzechotka bidulko, wspolczuje

Viki :szok::szok::szok: rany ja bym zawalu dostala, panicznioe boje sie ukąszenia, bo ja jestem uczulona, kiedys w zakopcu mnie cos ugryzlo i na izbie wyladowalam bo pol nogi mi spuchlo i dostalam zastrzyk odczulajacy :no::no::no:

Paula ja juz 2 razy mialam taki przypadek, raz jakies 10 lat temu mialam buty na koturnmie i mi sie odkleily w drodze paski, przywiazalam spod reklamowka i doczlapalam sie do domu (jakies 2 km), a potem jakies 5 latek temu na wycieczce z pracy kolega mi stanal na bucie z tylu jak szedl za mna a ja podnaszac noge urwalam podeszwe (tez japonki to byly) :-D:-D:-D

To chyba i ja sie skuszxe na ta pieczen jak tak polecie :tak::tak:

u nas wcoraj mini sukcesik, wpadlam na pomysl jak przekonac kube zeby siadl na nocnik, i go przekupilam ..... laptopem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, nieedukacyjne ale za to siedzial i siusiu zrobil :tak::tak:, jak zacznie siadac to potem moze juz jakos pojdzie :tak::tak:

i tyle bo koniec polrocza i roboty jeszcze wiecej niz zwykle

milego dnia

weronika u nas i to widziałm był przypadek jak koleś ze spadochronem leciał i sie zabił i to spadł między blokami dobrze że tez na nikogo nie spadł :baffled::baffled:

a u nas kuba tez lata bez pieluchy przynosi nocnik i siada nawet na niego zrobił juz dzis kilka razy jeszcze na dywan nie nalał ale wczoraj chciało mu sie ale nie zdążył zanim dobiegł do nocnika to juz się zlał:-D:-D ale liczą sie chęci:-D:-D

a ja poszłam za przykładem viki i tez puszczam kubie piosenki te z mini mini no jest szał tańczy cały czas wariuje śpiewa i jak tylko sie skończa piosenki to juz mi pilota przynosi ulubione wszystkie polskie krasnaludki jagódki pociąg i ojciec wirgiliusz :-D:-D no właśnie tańcuje

cześć:-)
ale ciepełko u nas:szok:
wczoraj nie mogłam zasnąć i dziś jestem padnięta:szok:

a Łukasz wczoraj z 10 razy siadał na nocnik a i tak siku zrobił na dywan a kupkę w pampersa:wściekła/y:

hehe a ja mam chwile dla siebie bo dziadek zabrał pawła na spacer i musze wam powiedziec ze zaczynamy powoli żegnać sie z wózkiem...to znaczy jak ide na zakupy to oczywiscie paweł w wozku bo chyba bym pol dnia te zakupy robiła...no ale spacery ostatnio juz bez wozka i calkiem calkiem nieżle nam to wychodzi...

hihih ale upał:) wkoncu :)
witka:)
my dopiero teraz z podwórka wróciłysmy:) troszke sie opaliłam :) mała zjadła na podwórku ja wypiłam kawke no i trzeba spac ja połozyc wiec siup do domu:)
ide obiadek robic:)

hejka:-)

i u nas upał:-):-):-)a na palzy tak fajnie.....taki lekki wiaterek i nie czuc tego upalu....wiecie tak bardzo za tym tesniłam....polezałam sobie na plazy,chlopaki sie bawili...sloneczko, fale.....cudownie.....teraz maly idzie spac a po obiedzie znowu jedziemy na plaze:-)
Mam nadzieje,ze jak bedziecie nad morzem to pogoda bedzie taka jak dzisiaj-niesamowity relaks i taki spokoj.....:cool2::cool2:

milego dnia laseczki!!!:-):-):-)

Cześć laseczki!!!

Wróciłam:-) Cieszycie się?:-D
Na weselu było fajnie, pojadłam tak, że mnie brzuch na koniec rozbolał. Ale nie bardzo się wytańczyłam, bo mój mąż nie chciał szybkich tańczyć. Nie umie... Muszę go na jakiś kurs wysłać.

Reszta na odpowiednim wątku.

reklama
ojej a co tu tak skromniutko malutko pościczków? ;-)
byłyśmy dzisiaj na dworze 9-11 upał straszny i jak zaczęłam się topić to wróciłyśmy :-)
mieli jakieś roboty za blokiem robić ale ani widu ani słychu. za to pięknie robią niedaleko... fajne miejsce mam tu gdzie mieszkam bo wszędzie blisko tylko głośno trochę :sorry2: no ale coś za coś... w ogóle to lubię swoje miasto. coraz ładniejsze się robi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry