reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe moi chlopcy śpią:)

zapomnialam wczesniej dodac ze jakos mnie to pocieszylo, że wasze szkraby tez histeryzują:-phehe

a no i asiu powiedz 7 sierpnia to ty w domu jestes? a daleko mieszkasz od lotniska? bo tak mysle ze moze pojade po V to bysmy si e spotkały co?

reklama
Viki, na razie nie mam planów co do 7 sierpnia. Mam jechać do mamy, ale jeszcze nie wiem kiedy. A od lotniska to mieszkam raczej daleko, bo ja na Bielanach. Ale jak będę to zawsze możemy się gdzieś umówić

moje dziecko cos opetało własnie przyszła do mnie z lazienki z podkladka na sedes na głowie :) jenyyyy i teraz krzyczy no no hihihihi niewiem czy ja dzis przezyje ten dzien

No ogórkową gotujemy dziś ;-)

Viki to dobrze że Cię pocieszyłyśmy... ja czasem myślę że to tylko moja taka cholera niedobra...

Ela to chyba zawsze niewyspana :-p:-p:-p

Asia mój lekarz tego nie robi :no: tylko wypala. I boję się... chyba że bym do innego poszła... :sorry:

elcia witaj w klubie tych z bolącą głową :-( to pewnie od pogody. upał aż skwierczy!
teściowe zabrali młodą na spacer na godzinkę. byłam z nią raniutko ale piasek i trawa mokre od nocnej burzy, ślizgawki też i nie było co robić :sorry:
w domu bajzel i nie mam serca tego ruszyć żeby sprzątnąć, nie mam siły :-(
magda zakupy się udały. kupiłam strój i 2 pary krótkich spodenek ;-)
kasia bądź dobrej myśli!!! odpoczywaj!!!

idę, nie przynudzam... trzymajcie się chłodno! ;-)
może się z młodą kimnę na drzemce :sorry:

hej
mój humor jest niewiele lepszy od wczorajszego. Rano był całkiem całkiem, ale mój kochany mąż ostudził mój entuzjazm:angry:

kasiamaj- nie martw się na zapas, myśl pozytywnie będzie dobrze:tak::tak::tak:tylko sie nie przemęczaj oczywiście:tak:
elcia, kata- jak wasze głowy?

i nie wiem co komu jeszcze

duchota u mnie w pokoju jak nie wiem zaraz wyzionę ducha chyba, wiatrak wieje ale nic nie daje:no:

Paula, jeśli masz możliwość to znajdź innego lekarza. Wypalanie to stara metoda, która może powodować skutki uboczne, np. zrosty i blizny. I zabieg jest ponoć mało przyjemny.

Chyba tak zrobię... :tak:

Aga a co ten Twój mąż znów wymyślił? :-D

Stefa to moze ty przyjedź do nas ;-) nas jest w PL więcej :-p

Kacha dziś masz wizytę? Będzie na pewno ok :-) Ale kciuki trzymam :-)

Tych co bolą główki niech już nie bolą... :-p;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
No i nie zwlekaj, bo z nadżerką nie ma żartów.

Wymrażanie nic nie boli. Tylko przez chwilę odczuwałam skurcze podobne do tych przedmiesiączkowych. A teraz ze mnie woda wylatuje, hehehe. No i szlaban na wszystko jest na 4 tygodnie, heheh.

Do góry