Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Viki, na razie nie mam planów co do 7 sierpnia. Mam jechać do mamy, ale jeszcze nie wiem kiedy. A od lotniska to mieszkam raczej daleko, bo ja na Bielanach. Ale jak będę to zawsze możemy się gdzieś umówić
moje dziecko cos opetało własnie przyszła do mnie z lazienki z podkladka na sedes na głowie jenyyyy i teraz krzyczy no no hihihihi niewiem czy ja dzis przezyje ten dzien
elcia witaj w klubie tych z bolącą głową :-( to pewnie od pogody. upał aż skwierczy!
teściowe zabrali młodą na spacer na godzinkę. byłam z nią raniutko ale piasek i trawa mokre od nocnej burzy, ślizgawki też i nie było co robić
w domu bajzel i nie mam serca tego ruszyć żeby sprzątnąć, nie mam siły :-( magda zakupy się udały. kupiłam strój i 2 pary krótkich spodenek ;-) kasia bądź dobrej myśli!!! odpoczywaj!!!
idę, nie przynudzam... trzymajcie się chłodno! ;-)
może się z młodą kimnę na drzemce
Paula, jeśli masz możliwość to znajdź innego lekarza. Wypalanie to stara metoda, która może powodować skutki uboczne, np. zrosty i blizny. I zabieg jest ponoć mało przyjemny.
Wymrażanie nic nie boli. Tylko przez chwilę odczuwałam skurcze podobne do tych przedmiesiączkowych. A teraz ze mnie woda wylatuje, hehehe. No i szlaban na wszystko jest na 4 tygodnie, heheh.