reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki no pisz co zrobilas z wlosami bo mnie tez znowu meczy!!
nie wiem co tam jeszzcze dziewczynyy ??

hehe

no i było cięcie asymetryczne...
ale dzis chyba fotki nie cykne bo konczyla mnie ciąć na suchych włosach i musze je zaraz umyc bo normalnie nie dosc juz wytrzepałam ta glowe, wykąpałam sie to wciaz sie sypią takie male kłaczki i mnie gryzą:wściekła/y::angry:
tak ze wytrzymac musisz do jutra

Dota, cieszę się, że ok, tylko z reguły na sms się odpowiada tym bardziej jak jest w wiadomości pytanie.

hehehehehe
świeta racja. tak tak asiu ucz koleżanki kultury:tak:

reklama
viki wezz opisz chociaz czy na krotko ??
bo ja chyba tez ciachne...ale nie wiem czy boki zostawic a grzywke obciac czy boki odciac a grzywke zostawic heheh prosze o opinie.

Dota, cieszę się, że ok, tylko z reguły na sms się odpowiada bezpośrednio do osoby, która go wysłała, tym bardziej jak wiadomości jest pytanie.
No, chyba, że szkoda ci kasy.........
nie Asia nie szkoda mi pieniedzy....niestety moj telefon stracił dzis czesc klawiszy przez małego i nie mam mozliwosci pisania.....a ze dostałam tyle wiadomosci to chcialam ogolnie napisac do wszystkich....no nic.....niewazne.....

Oj Dota... nie rozśmieszaj mnie... A co Krzyś zrobił z klawiszami? Wydłubał je czy poprzycinał nożyczkami? A może odpisywał na ten nawał smsów i starła się część klawiszy...
Wiesz co to są bramki sms?

Zresztą, żałuję, że w ogóle tego smsa wysłałam. Nie lubię być olewana tym bardziej jak życzliwie pytam, co słychać. Więcej tego błędu nie popełnię...
Nie chciałaś, nie odpisałaś. Krótko i co najważniejsze - prawdziwie.

viki wezz opisz chociaz czy na krotko ??
bo ja chyba tez ciachne...ale nie wiem czy boki zostawic a grzywke obciac czy boki odciac a grzywke zostawic heheh prosze o opinie.

ela ja zostawiłam długa grzywke bok jeden wyciełam bardziej nad nad uchem drugi ciut mniej, tył mam dłuzszy taki na szyje a góra krótko czubek jeszcze krócej zeby stał:-):-p:rofl2:

hehe kumasz cos z tego?:rofl2:

A mi Oliwier wydlubal jednego klawisza.....:tak::tak::tak: Serio! :tak::-)

Czesc w ogole :-)

Kacha- super wiesci! Mala corenka, ale fajnie!!!:-):-)
Viki- to jak sie otrzepiesz z klaczkow, to wstawiaj foty....:tak::-)

reklama
Viki, to pewnie wyglądasz rewelacyjnie...
Alex, jaki z tego wniosek?? Dzieciom się telefonów nie daje, bo później nie będziesz mogła odpisać na smsy, jak cię koleżanki nimi zasypią...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry