Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja w kazdym razie sobie radze w ten sposob, ze uzywam olowka, dlugopisu, tudziez czegos ostrego, jesli akurat potrzbuje klawisza, ktorego nie ma.... A druga sprawa, ze mam jeszcze drugi telefon... ale tego juz moj synalek nie dostanie....

jak zdążę do zdjęcia do galerii wrzuce ale mam tu marny sygnał 

Oj Dota... nie rozśmieszaj mnie... A co Krzyś zrobił z klawiszami? Wydłubał je czy poprzycinał nożyczkami? A może odpisywał na ten nawał smsów i starła się część klawiszy...
Wiesz co to są bramki sms?
Zresztą, żałuję, że w ogóle tego smsa wysłałam. Nie lubię być olewana tym bardziej jak życzliwie pytam, co słychać. Więcej tego błędu nie popełnię...
Nie chciałaś, nie odpisałaś. Krótko i co najważniejsze - prawdziwie.

Hello Asia, wszystko ok? Właśnie okazujesz swoją "życzliwość". Widzę, że wiesz lepiej co myślę, widziałaś mój telefon itp. Wiem, czym są bramki sms, ale nie biorę ze sobą laptopa na plażę. Napisałaś swojego smsa po 13 a w tym czasie nie było mnie w domu. O 17 dziękuję, ze piszecie na co reagujesz trochę niewspółmiernie do sytuacji. Dla mnie - robisz z igły widły. Nie musisz mnie wychowywać!Dziekuje!
choć w nocy zapowiadają 18 st. :-(
jakiś mułowaty dzień dzisiaj
ech te chłopy! nie możemy mieć dobrze ;-)
super, że wszystko ok a dziewczynki fajne są ;-)
:-)
;-) koleżanka młodsza czy starsza? ;-) och chyba musisz powoli młodego uświadamiać co i jak 
lubię odważne fryzury :-)
;-)
taka figlarna z ciebie dziewczyna :-)
a na zdjęcia poczekamy do powrotu ;-) ooo zdążyłam napisać a już link się pojawił :-) lecę oglądać!
matka brudne miała