reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A mi moje chłopy gdzieś zniknęły:szok::szok: Chyba poszli na plac zabaw:confused:
Jutro mój mężo ma ostatni dzień urlopu i potem będę alone:-(:-( Echhhh, kto chce do mnie przyjechac??:-)

reklama
Asia- madry Polak po szkodzie, czy jakos tak to szlo, nie?:-D:-D Ja w kazdym razie sobie radze w ten sposob, ze uzywam olowka, dlugopisu, tudziez czegos ostrego, jesli akurat potrzbuje klawisza, ktorego nie ma.... A druga sprawa, ze mam jeszcze drugi telefon... ale tego juz moj synalek nie dostanie....:no::no:

Stefanka- no ambitny, za nos tez mnie tak lapie, ze mi oczy wychodza.....:sorry::-D

heja to znowu ja:-D:-D

kasia kuba wyjatkowo dobrze sie zachowywał pojechalismy na noc więc całą noc przespał grzeznie potem troszke maru8dził ale i tak jak na tyle godzin to sie spisał na medal

kacha cieszę sie że z dzidzia wszystką jest dobrze i jest zdrowe

tutaj upały straszne juz spaleni słońcem na maxa tylko kuba biały bo 50+ smarowany co chwila tylko marudny troszke na plaży jest bo upał go męczy śpi po 3-4 h w ciagu dnia i za 2 h znowu jest zmęczony ale w sumie nie ma z nim problemu mało je tylko

w poniedziałek jedziemy z R do wenecji na cały dzień więc cały romanntic dzień :-D:-D jak zdążę do zdjęcia do galerii wrzuce ale mam tu marny sygnał

dla wszystkich buziaki :-D:-D

Oj Dota... nie rozśmieszaj mnie... A co Krzyś zrobił z klawiszami? Wydłubał je czy poprzycinał nożyczkami? A może odpisywał na ten nawał smsów i starła się część klawiszy...
Wiesz co to są bramki sms?

Zresztą, żałuję, że w ogóle tego smsa wysłałam. Nie lubię być olewana tym bardziej jak życzliwie pytam, co słychać. Więcej tego błędu nie popełnię...
Nie chciałaś, nie odpisałaś. Krótko i co najważniejsze - prawdziwie.

:szok::szok: Hello Asia, wszystko ok? Właśnie okazujesz swoją "życzliwość". Widzę, że wiesz lepiej co myślę, widziałaś mój telefon itp. Wiem, czym są bramki sms, ale nie biorę ze sobą laptopa na plażę. Napisałaś swojego smsa po 13 a w tym czasie nie było mnie w domu. O 17 dziękuję, ze piszecie na co reagujesz trochę niewspółmiernie do sytuacji. Dla mnie - robisz z igły widły. Nie musisz mnie wychowywać!Dziekuje!

reklama
ufff koniec dnia, koniec upału na dziś :baffled: choć w nocy zapowiadają 18 st. :-(
aga głowa przeszła ale po tabletce :tak: jakiś mułowaty dzień dzisiaj :confused2: ech te chłopy! nie możemy mieć dobrze ;-)
asia toż to kawał czasu ;-) najważniejsze żeby nie było nawrotów i się ładnie zagoiło :tak:
kacha nawet nie wiesz jak się cieszę! :-D super, że wszystko ok a dziewczynki fajne są ;-):tak::-)
viki nadzieja matką głupich hehehe :-D;-) koleżanka młodsza czy starsza? ;-) och chyba musisz powoli młodego uświadamiać co i jak :-p
a fryzurka superowa pewnie :tak: lubię odważne fryzury :-)
dota a my możemy już te kciuki puścić czy jeszcze trzymać? :-p;-)
stefcia mi się pododabsz na tym zdjęciu co masz grzyweczkę króciótko a boki ścieniowane :tak: taka figlarna z ciebie dziewczyna :-)
sylwia chętnie bym cię odwiedziła ale to tak daleko :-(
grzechotka się plażuje i dobrze :-p a na zdjęcia poczekamy do powrotu ;-) ooo zdążyłam napisać a już link się pojawił :-) lecę oglądać!
paula u mnie to samo: młoda bawi się w piasku, potem się czegoś wystraszy i łapie mnie za szyję i cała w piachu jestem :-D

a młoda ściągnęła mi dzisiaj okulary, wzięła chusteczkę i zaczęła mi wycierać :-D matka brudne miała :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry