reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej, hej Kobiałki :-)
Jestem już po usg genetycznym i jestem baaaardzo zadowolona :-) Przezierność karku 1,4mm, kość nosowa uwidoczniona i w dodatku dłuuuga, kończyny długie, dziecko starsze o 3 dni niż wynika z terminu OM :-) Rośnie mi nieprzeciętny leniwiec pospolity ;-) Znowu prawie całe usg dzidzia przespała, kilka razy tylko machnęła rączką i nóżkami, dostała czkawki i na chwilę rozłożyła nogi ;-) W momencie gdy rozłożyła nogi akurat było usg na 4D przełączone i na 80% będzie mały babsztylek :-D Tak po cichu liczyłam na chłopczyka, ale z córci też się bardzo cieszę, zresztą zawsze pozostaje te 20% dla chłopczyka ;-) Nie zrobili mi dzisiaj testu pappa, stwierdzili, że bez sensu, bo za trzy tygodnie mam test potrójny. Idę pochłonąć teraz tabliczkę czekolady, a co teraz można mi zaszaleć :-D:-D:-D

Miłego dzionka dla Was wszystkich :-)

reklama
Kacha, świetne wiadomości. Bardzo się cieszę. Czyli będzie Jessica, hehehe. No, chłopiec może następnym razem;-);-);-)

Paula, no niestety. Takie są zalecenia, żeby zabieg nie poszedł na marne. Więc się przygotuj i swojego starego też na post, hehehehe

Kasia ale super wieści:-):-D:-):-D Strasznie się cieszę:tak::tak::tak:

Dopisuje się do mamusiek z bunującymi się dzieciaczkami:tak: Mnie również pociesza fakt że nie tylko Marcel tak ma:tak: U nas czasami jest tragedia i ja w myślach muszę liczyc do 10 żeby sama się uspokoic:baffled:
Najbardziej to się uśmiałam z Kuby Majoszkowego:-D Przynajmniej szczery chłopak i otwarcie przyznaje że grzeczny to on nie ma zamiaru byc:-D:-D

Paula, no niestety. Takie są zalecenia, żeby zabieg nie poszedł na marne. Więc się przygotuj i swojego starego też na post, hehehehe

asia musisz doty zapytać bo ona coś tam się zna na" kręceniu lodów" itp..wieć wiesz zawsze jakos mozna sobie pomóc:rofl2:

no i tak na marginesie zycze by to cholerstwo nie wróciło. ja wymrazałam po ciąży z damianem i do dzis spokój:tak: tfu tfu

Hej, hej Kobiałki :-)
Jestem już po usg genetycznym i jestem baaaardzo zadowolona :-) Przezierność karku 1,4mm, kość nosowa uwidoczniona i w dodatku dłuuuga, kończyny długie, dziecko starsze o 3 dni niż wynika z terminu OM :-) Rośnie mi nieprzeciętny leniwiec pospolity ;-) Znowu prawie całe usg dzidzia przespała, kilka razy tylko machnęła rączką i nóżkami, dostała czkawki i na chwilę rozłożyła nogi ;-) W momencie gdy rozłożyła nogi akurat było usg na 4D przełączone i na 80% będzie mały babsztylek :-D Tak po cichu liczyłam na chłopczyka, ale z córci też się bardzo cieszę, zresztą zawsze pozostaje te 20% dla chłopczyka ;-) Nie zrobili mi dzisiaj testu pappa, stwierdzili, że bez sensu, bo za trzy tygodnie mam test potrójny. Idę pochłonąć teraz tabliczkę czekolady, a co teraz można mi zaszaleć :-D:-D:-D

Miłego dzionka dla Was wszystkich :-)

bosko Kacha, strasznie sie ciesze:-D:tak::-)

a moj maly kawaler śpi, obiad sie gotuje a duzy kawaler u koleżanki:sorry:grają na kompie:-p(mam nadzieje hahahaha)

na 15 idziemy do fryzjera.i sama nie wiem co robic z tymi moimi kudłami:crazy:

kachawawa- super wieści:-)
paula- szkoda słów:-(
asia- i udało się za jednym razem, ja jak miałam zamrażanie to musiałam powtarzać 4 razy co dwa tygodnie:szok::szok::szok::szok: tak że tego postu było że hoho:-D:-D:-D i niestety mam nawrót:-(

zaraz jadę do domu, a potem zabieram małego w samochód i do teściowej:baffled:

kacha no to gratuluje i poprosze o numer tel do T to ja mu wytlumacze ze najpiekniejsze imie to StefanJa a jak chce zeby brzmialo po anglisku to moze byc Stefa Jo !!
naprawde bardzo sie ciesze!!
viki no pisz co zrobilas z wlosami bo mnie tez znowu meczy!!
nie wiem co tam jeszzcze dziewczynyy ??

dzien dobry dziewuszki!
Bardzo, bardzo serdecznie dziekuje za wszystkie wiadomości, sms-y....Dziekuje!
U nas dobrze.
Pozdrawiam cieplutko,miłego weekendu....postaram sie odezwać w przyszłym tygodniu.
Buziaczki!!!
ps. Kacha swietne wiadomosci!!! ale sie cieszę!

reklama
Dota, cieszę się, że ok, tylko z reguły na sms się odpowiada bezpośrednio do osoby, która go wysłała, tym bardziej jak wiadomości jest pytanie.
No, chyba, że szkoda ci kasy.........

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry