reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a wiesz paula w tej szkole mam wakacje ale w drugiej zaczynam od poniedzialku :) i dopiero mam wakacje chyba od 12 sierpnia jesli dobrze pamietam

reklama
Eee to atakuj herbatką z cytrynką żebyś w dobrym nastoju zaczęła pracę :-):tak: no i trzymam kciuki :-)

I idę spać bo z rańca Julcia mnie obudzi i też muszę mieć dla niej dobry humorek :-)

Kolorowych snów :-)

Czesc:-)
Stefa- Ty od poniedzialku do roboty zasuwasz?? A ja sie do Ciebie wybieralam, myslac, ze masz wakacje, a Ty mnie tak w jajo robisz.....:crazy:;-)

Co do buntu, to u nas tez jeszcze nie przybiera to tak dramatycznej formy, ale pewnie wszystko przed nami....:sorry:

Jejku, nic mi sie nie chce, caly dzien was podczytuje, ale zero weny, zeby cos napisac....:sorry:

witam

mój starszy syn wrócił opalony i zadowolony..
nowe znajomosci zawarte....w telefonie zapisane nowe nr i to do samych dziewczyn:-p tylko troche przesadził bo takich ktore mają 13/15 lat:szok:

poza tym Pablo zrobil wczoraj kupe:-)
wieczorem po kąpaniu poszedł spac a po 20 minutach obudził sie z takim płaczem i wołał 'siusiu' wiec szybko na nocnik no i w płaczu wycisnął ale bidulek sie męczył...

dobra to narazie na tyle bo od rana juz mnie terroryzuje...a nie chce żeby obudził Damiana:tak:

To i ja się witam z rańca ;-):-)

Viki to już musisz mieć po mału oczy szeroko otwarte. Może syn woli starsze dziewczyny... takie w jego wieku to się jeszcze lalkami bawią;-):-D:rofl2: i może nie ma o czym z nimi gadać... no i bez wątpienia miał branie :rofl2:

No fajnie że nocnikowe sprawy idą w dobrym kierunku :-)

Alex może nie wszystkie dzieci mają takie etapy, aczkolwiek nie spotkałam takiego :-p

Pranko sie robi to odkurzę dywany ;-) po południu na zakupki :-)

dzień dobry
my już na nogach od rana
pranie powieszone-Kuba mi pomagał i podawał:tak:-mam nadzieję że dziś nie da mi tak popalić jak wczoraj.
brzuch mnie coś boli......czasem mam złe przeczucia.

Paula-jakąś odżywkę lioton z rzepą.......bleeeeee fuj........:-p:dry:

ahoj:)
my na nogach od 7 niewyspałam sie głowa mnie boli i nic mi sie niechce

za oknami szaro buro i wogóle blllllllleeeeeee

nic mi sie nie chce :(((((bym sie połozyła spac no ale to nie mozliwe:(

a u nas w urlopie zmiany i jedziemy do sobieszowa do domku:))

jeny ale bede miała ciezki dzien ...dobra juz nie zanudzam was paaaa

reklama
Hej!!

U nas gorąco - dziś ma być 33 stopnie. O matko, jak ja to wytrzymam.

Elcia, Sobieszewo też fajnie. Blisko Gdańsk w razie brzydkiej pogody. MNie się tam podobało jak kiedyś byliśmy.
Paula, wypalanie?:szok::szok:A robią to jeszcze?? A wymrażanie nie lepsze dla ciebie by było?
Kasiamaj, odrzuć od siebie te złe myśli. Musi być wszystko dobrze, bo innej opcji nie zakładasz przecież:tak::tak::tak::-):-)
Jutrzenka, życzę lepszego samopoczucia i nie przemęczaj się tak...
Alex, do mnie przyjedź, ja mam wakacje, hehehe
Viki, fajnie, że Damian zadowolony z obozu, no i pewnie pierwsze miłości się już zaczną.

Do góry