reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no co ja tu wyczytuję....Kacha-gratki wielkie....a można się wprosić na to panieńskie???:-):-p-żeby zdrówko za Was wywalić..:tak:;-) -na stół włazić nie bedę żeby się nie zarwał ;)
no ewentualnie mogłybyście nas odwiedzić....;-)
Paula-apetyczne te wafloki....:tak:mniam...

hej babki!
kurna ogarnąć się po tym powrocie nie mogę ale podobno to trwa tydzień :-D
dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie u młodej w pokoju i nam trochę zeszło. a potem nas sen zmorzył bo lało dzisiaj cały dzień i ciśnienie niskie :shocked2:
młoda dopiero w wannie siedzi bo o 17 wstała z drzemki :sorry2:
jutrzenka u was basen budują a u nas rozwalają otwarty bo nierentowny ;-) mało ciepłych dni w wakacje a zbyt wysokie koszty utrzymania. mamy kryty i to wystarcza :tak:
kacha gratki! :-)

Kata-to u nas podobnie -też śpiące popołudnie.tylko że młody spał dużo dłużej od Kini.
.właśnie się chłopaki usypiają....ciekawe jak to im wyjdzie????
ojjj-ja też chciałabym żeby u nas był basen.......-ale to marzenie ściętej głowy...

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

heloł:-)
ale jestem padnięta, wymyłam dziś okna i poprałam firanki bo była piękna pogoda (teraz leje), potem pojechaliśmy do teściów i do siostry M.. Łukasz napił się wody i zwymiotował:confused: a potem w domu jeszcze 3 razy:confused::baffled::szok: nie wiem co mu jest to raczej nie wirus bo nie ma goraczki. Brzuch go boli bo taka kupke zrobił mizerną i nic nie chciał jeść a wczoraj najadł się czekoladek:dry: nie dał sie dotknąc do brzucha:confused:
kachawawa- gratulacje podjętej decyzji:tak::tak:, może będziesz przykładem dla stefanki

dla tych które ie mogą się doczekać moich rewelacyjnych zdjęć z wesela oznajmiam że wrzucę je jutro, bo dziś już nie mam siły:tak::tak:

Zgadza sie droga stefanko- ach jak Ty mnie dobrze znasz.....:-D:-D:-D Dobrze, ze mnie dziewczyny nie namawiaja, bo mi nie spieszno.....:-D

Kacha- no to gratki ogromne!!!! :tak::-)

Aga- oj bidulek tez Twoj Lukaszek. Oby szybko mu przeszlo :-(

reklama
pierwsza :-)

dzien dobry

Kata u nas jest basem kryty ale taki stary a odkryty tez kiedys byl ale juz nie ma. Teraz buduje taki nowoczesny w jednym kompleksie z klodowiskiem ktore juz czynne 2 lata a basen w marzeniach pozostaje :angry::angry:, ale bedzie kryty :tak::tak:, chyba lepszy bo caloroczny :tak:

Aga zdrowka dla Łukaszka, zeby mu szybko przeszlo i czekamy na fotki :tak:

ojj Stefcia ja po prostu nie moge sie doczekac Stefanki w sukni slubnej ;-):-D i w welonie :tak::tak::tak:

a na Alex bedziemy czekac po Twoim slubie :-p:-p:-p

Kasia to poszalejecie na koncercie ;-):-)

milego dnia paaaa

Do góry