reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia ja nie widzialam ze ty tak czekasz !! bylo dac mi jakis znak !!
alex jest dobrze :)
a gdzie reszta ekipy dziennej ?? rozleniwily sie widze panienki !!

reklama
Stefanka-ja nie lubię się narzucać :-D:-p:no:
reszta posnęła....
chyba ...????
tak jak moje chłopaki.....jeszcze śpią-ciekawe co w nocy będą robić????

Edit-tak sobie myślę co do tego mojego bólu brzucha????
czy można mieć po zabiegu jajeczkowanie bez wcześniejszej @ ????

Ostatnia edycja:
Stefanko-no niby tak...ale mogłaś sobie pomyśleć że nachalna baba jakaś ze mnie....a tak pach ...i proszę sam przyleciał :-D:-D:-D:-D:-p

wiecie co???-ale już by mi się chciało na ten nasz urlop pojechać!!!!
jakoś tak się zrelaksować i nie myśleć o niczym......:tak:

hejo, ja jestem

ale za mna nikt nie teskni i mi buziakow nie przesyla :no::no::no:

Kasia ja juz sms wyslalam wczesniej, nie wiem czy mozna drugi raz?? A co do piaskownicy to jak przykleje folie od spodu to mi sie lawka nie zlozy :-D:-D:-D:-D:-D:-D. I tak sie zastanawiam czy w tym roku jest sens kupowac, w sumie na miesiac a cala zime bedzie lezec, chyba juz na wiosne kupie

Alex zazdroszcze, tez bym schciala miec morze w okolicy, ach a tu nawej zadnej fajnej wody nie ma , ze nie wspomne o basenie ktory u mnie w miescie juz kilka lat buduja i skonczyc nie moge :no:

Stefcia mi oddaj to slonce bo u mnie tez pada i zimno :angry::angry:

Hej!!!

No witam z wieczorka... :-)

D właśnie wyszedł samochód naprawiać. Robi to z moim tatusiem więc tylko wieczorem mogą działać, jak dziadzio po pracy ;-)

A ja właśnie wcinam wafle z czekoladową masą :-p chce ktoś puki jeszcze mam... :-D

Elcia u nas też cały dzień pada... do czwartku ma tak być... :baffled: blee. ochydnie...

Stefcia a do mnie nic? :-( nie ładnie... :-(

Kasiamaj myślę że może tak być :sorry2:

Jutrzenka a czemu miałaby Ci się nie złożyć ławka? :sorry2: A jak już to folię bym przyczepiła na wierzchu (oczywiście jak jest zakryta) żeby do tyłka się nie kleiła... ;-)

Ostatnia edycja:
droga paulino
martwi mnie ze samolubnie pozerasz wafelki !! i jeszcze sciemniasz ze nie mozesz wyslac...
pozdrawiam serdecznie
zdzislawa sosnicka :)

reklama
Paula-ja też ja też -mogę?????:confused::confused::confused:
Jutrzenko-złożysz złożysz...z tą folią to sposobem....:tak::-p-a może i faktycznie poczekać do nast.roku????może jeszcze coś innego wymyślą????dziękować ;-)
Stefanko-Zdzisławo-:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.....:szok:a moi jeszcze śpią...............:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry