reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula- po dluzszej chwili tak myslalam, ze ktos na pewno cos o tym napisze.....:tak::-D Zawsze mozecie pomarzyc, ze jestescie panienkami......:-D:-D A tak serio, to oczywiscie ze dla wszystkich zycze milego dnia :tak::-)

witam:-)
hej

kal.aga ty sie do mnie wiekki nie dezwalas :szok:
bo ja się ciebie boję;-):-D:-D wczoraj pisałam o godzinie 13.32 str.3159:-D:-D:-D a wiesz gdzie w Polsce można taki odkurzacz piroący wypożyczyć ? wiem że mozna kupić, taki antyalergiczny za 5000 zł. U mojej siostry robili prezentacjei i jej dom wysprzątali przy okazji:tak::tak::-D:-D
kasiamaj- dziękuję:-):-):-) i udanej podróży:tak:
grzechotka- zdrówka dla was, żeby głowa przestała boleć i katar poszedł precz:tak:
dota- to rzeczywiście miło nie było, ale dobrze że się znalazł bo Krzyś by chyba tego nie przeżył gdyby nie znalazł się, na kim by spał:-D . Twój pies to też golden? (nie znam się na rasach psów ja ma kudelki za które nikt by mi złamanego grosza nagrody nie dał gdyby zaginęły). A co to za folia na podłodze, nie mogę sobie tego wyobrazić?:confused::confused::confused::confused:
jutrzenko- ty stanowczo za dużo pracujesz, szanuj się;-):-D
sylwia- ja też chcę mazdę, mój stary prawie pełnoletni passat się rozpada:wściekła/y::wściekła/y:
Jedyny pożytek z mojego męża pracy, hehehe

asia- tą pracę to chyba dodałaś później hihi;-)zartuję oczywiście, ja ma hascosept, ale nie pamiętam ile zapłaciłam, ale daje nie wiele:no:
paula - zabawnie to musi wyglądać Julka karmiąca lalę, mojej siostry młodsza c coreczka też tak robiła:-D:-D
elcia-
jak zwykle rozpisana:-D:-D:-D
a my po południu ruszamy chmielakować się:-):-):-):-) zaczniemy od wesołego miasteczka:blink::-)

Hej z wieczora!

Asia u nas działa tak samo Hascosept jak i TantumVerde. Pierwszy kosztuje 15 a drugi 30zł. :sorry2:;-):tak:

Stefanka może Jutrzenka tak ma... :rofl2: ja nie zawsze... :baffled::-D

Alex ja się tak lubię czasem przyczepić :rofl2:

Aga oj śmiesznie to wygląda, śmiesznie... :-D

Idę bo mam stertę prasowania... :baffled:

dobry wieczór
i właściwie dobranoc :tak:
wpadłam Wam tylko życzyć dużo słoneczka.
i się na jakiś czas pożegnać.
hahahha-"maj" nie będzie Wam przez jakiś czas głowy zawracać :-p
do kolejnego napisania
pa kochane.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry