reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

yyyyyyyy bólu głowy ciąg dalszy :baffled::baffled:

a ja wam cos opowiem kuba jak chodzi z gołym tyłkiem to oczywiście bawi sie siusiakiem cały czas mu zwracamy uwagę że nie wolno wiec ostatnio położył sie na kanapie przykrył poduchą i tak leży ja patrzę a on pod tą poduchą majstruje sobie cwaniaczek jeden a jaką mine skruszona zrobił jak go przyłapałam:-D:-D:-D:-D

no i od paru dni kuba ma kary stanie w kacie ale nie za bardzo jaży o co chodzi i sie śmieje i uieka z konta a tak si rechocze że po jakis 2 min to i mnie juz sie śmiać chce ale musze byc twarda i znaleśc sposób na tego zbója :-D:-D:-D

dla wszystkich ładnej pogody życze bo u nas marnawo oj marnawo

Hej Dziewczynki :biggrin2:
Wczoraj przyjechał mój brat, więc dzień upłynął nam na opowieściach z domu, a dzisiaj pewnie ruszymy w miasto,a później grilla odpalimy:tak:
Życzę Wam Wszystkim udanego weekendu :biggrin2:

Dzien dobry,

w sumie nie wiem co pisac bo czytalam wczoraj i mialam odspisac ale moj zasilacz z laptopa sie zepsul, tzn juz kiedys przerwalam kabel i byl lutowany i kuba mi wczoraj chyba urwal jak sie obok krecil. A ze czesc winy zwalilam na R i mu wypominalam to sie wkurzyl i mi nie naprawil :crazy:. A ja honorowo ogladalam tv i go nie prosilam, w koncu bez kompa jeden dzien mozna przezyc ;-);-):-D:-D.
Dzis wstalam i sie nie odzywalam, wzialam kompa wynioslam do spizarni (jak popsuty to po co w salonie mial lezec) i R mowi do kuby choc naprawimy mamusi tego laptopa, nie bedziemy tacy jak ona ;-);-):-D:-D:-D. I mi naprawil wiec ja zrobilam sniadanie :-p:-p:-p

Takze Stefcia wczoraj byl u mnie wyjatek :-p:-p:-p:-p

Kasia szerokiej drogi i milego wypoczynku :tak::tak:

i tyle bo nie chce mi sie od nowa czytac wczorajsze dnia :sorry2::sorry2::sorry2: i tylko to zapoamnietalam :-D:-D:-D

jutrzenka to ty prawdziwa kobieta dyplomatka jestes :)) zazdroszcze opanowania bo ja bym juz pewnie grozila ze do sklepu po nowego lapka jade!!
tak teskanie za viki a ona z tym mezem to juz calkiem o nas zapomniala !!! VALDI ODDAWAJ VIKI!!!
grzechotka a ty masz migrene ?? czy tak poprostu cie boli ?? bo nie wiem czy pamietasz rade na bol glowy hehe chyba elcia ja stosuje :))
aa jeszcze dodam - jutrzenko - to jak po slubie tak sie zmienia to ide dzis suknie ogladac!! ale wiecie ja zawsze marzylam o podwojnym slubie wiec albo alex musi sie zdeklarowac albo ktoras rozwiesc!!

Hej hej :-)
Tylko sie przywitam i lecimy na zakupki.....

Acha stefanka- alex nie predko sie raczej zdeklaruje.... choc kto wie....
Ladne tam macie przedszkole Ty moja poszukiwaczko przygod.....:-p;-):-D

Stefcia spoko ja mam jeszcze swoja, co prawda sprzed 9 lat ale jest jak wino, im starsza tym lepsze, zreszta moda czesto wraca po latach wiec bierz i sie nie krepuj

Alex udanych zakupow :tak:

kuba spi ja poprasowalam i zerwalam miske borowek i teraz sie gotuje i bedzie sok do sloikow. Juz tydzien temu robilam, nawet niezly, nie to co malinowy ale ok.

co dzis robicie kobialki, ja siedze w domu, pogoda slaba to nawet wyjsc na browarka nie mozna ;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry