reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenka szczerze mowiac to ja lubie gotowac czy szykowac jedzenie dla kogos jesli mam czas a J zawsze wszystko bardzo smakuje wiec sie uzupelniamy :)
wiem ze sopot beznadziejny tez tak patrze bez entuzjazmu...

Dobry wieczór!!

To dobrze, że nie oglądałam Sopotu jak taki do kitu. Za to obejrzałam "Wyznania zakupoholiczki". Film bez polotu, taki dla rozrywki. Musiałam sobie zaserwować, bo dzisiejszy dzień mnie wykończył.
Moje dziecko jest niezmordowane. Nie spał w południe nic a nic i takie wariacje wyczyniał jeszcze wieczorem, że wymiękłam nerwowo.
Paula, to dobrze, że D. znalazł pracę. A dojazdy, cóż... Pewnie na początku będzie ciężko i rano przebić się do Wawy, ale przyzwyczai się. Grunt, żeby praca dawała satysfakcje, hmmm........finansową. Małymi literkami, żeby nie było, że ja tylko o kasie, hehehe.
Dla wszystkich pozostałych babeczek moc pozdrowionek.
Dobrej nocki!

i ja juz ide spac i zycze wam dobrej nocki !!!
kolorowy napis w prezencie dla pierwszej porannej grudniowki :-):-):-)
i rebus. zgadnijcie co przedstawiaja obrazki i dlaczego mam powod do ich wklejania ??

heja

no pierwsza grudniówka jestem ja a nie jestem jutrzenką :-D:-D

eee co tam u was dzis słychać u nas dziś pogoda marna ale może uda sie na spacer wyskoczyć kuba od samego rana spiewaq już nununu piosenkę z mini mini i każe ją sobie w kółko włanczać juz mi sie znudziła a ten nieustannie tylko jednej słucha i tańczy

powiedzcie mi czy jest to mozliwe żeby być uczulonym na wodę tz na składniki chyba wody ja ja nie wiem co kubiue jest jak nas miesdiąc nie było to wszystko było super nie bolał go brzuch przesypiał całe noce przyjechaliśmy od razu rozwolnienie i bóle brzucha chcę kubić ten dzbanek z filtrem do wody i gotowac mu taka przefiltrowaną ale nie wiem czy to cos da
nie widze innego wyjścia bo je dokładnie to samo co na wakacjach poza wodą i chlebem

ale co ja wam tu głowy zawracam w niedziele takimi głupotami

milego dnia

kurde druga i z prezentu nici :crazy:

Grzechotka moze to w zwiazku ze zmaina klimatu, bo przeciez wczesniej pil ta wode i nic mu nie bylo.

Stefcia hmmm mam mieszane uczucia, generalnie mysle ze poczulas ze masz misje, polegajaca na ratowaniu biednych i porzucanych zwierzat i ogolnego naprawiania swiata. I pewnie przygarniesz jakiego zwierzaka :tak::tak:

u mnie tez brzydko i pada, a mielismy isc na spacer :sorry2::sorry2:

niestety zagadka dalej aktualna!! grzechotko to nie jest jutrzenka, jutrzenko to chodzi bardziej o postac ktora symbolizuje obrazek.
grzechotka nie wiemm a moze gotuj mu na mineralnej ??

reklama
Hej.

Asia o 6 rano nie będzie problemu z korkami w warszawie ;-) gorzej może by o 17... ale cóż takie życie. No kokosów na razie nie będzie ale po miesiącu szef ma wybrac kto będzie kierownikiem lakierni i D bardzo na to liczy... :sorry2::blink:

Jutrzenka czy to branża budowlana? Nie do końca. :sorry2: D jest lakiernikiem proszkowym. Malują farbą w proszku różne elementy jak słupki, siatki, balustrady, ogrodzenia metalowe, nawet kabiny tirów... wszystko co się nie rozpusci w piecu w 220'C np. wszystkie łączenia na dachu Złotych tarasów u D w firmie malowali... ;-)
Aczkolwiek we Francji na budowlance pracował ;-)

Stefcia ja jakos nie mam pojęcia o co biega z zagadką... :sorry2: Znów włosy chcesz doczepic? :rofl2:

Pogoda u nas dziwna... słońca nie ma ale jest w miarę ciepło i nie pada... :sorry2:

D na rybach... :tak: a my z Julcią same :-) odpoczywamy ;-):-D

Życzę wam miłego dnia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry