• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenko! paula klamie - jutro bedzie gorzej hehe wiec odpocznij i zbieraj sily na wojne :)
alex wez ty nie wypisuj ze chcesz drugiego dzidziusia na innych watkach!!!!!! w koncu jestes nasza wlasnoscia!!

Czesc i czołem robaczki moje kochane:-):-):-)

Stefanka może w Adamsie jeszcze zobacz buciki:-) Ja to musze do mothercare wybrac Marcelowi dokupic trochę rzeczy bo biedak powyrastał:-(

Ja dzisiaj śmigałam sobie moją nową furką:tak: Wcześniej miałam minivana i teraz w zwykłym sedanie czułam się normalnie jak w gokarcie:-D tak nisko:-p
A tak pozatym to u nas nudy, nudy, nudy:baffled::dry:

Aaaa i jeszcze zapomniałam napisac ze dostałam wreszcie skierowanie do pediatry z tym Marcela niejedzeniem i wizytę wyznaczyli mi dopiero na 7 października:szok::szok::szok: Szokozja normalnie:eek:

Jutrzenka nie słuchaj Stefanki, jutro na pewno będzie lepiej :tak:
Sylwia nie przyzwyczaiłaś się do tutejszej służby zdrowia? ;-):-p Ja do tej pory czekam na termin wizyty u dermatologa w szpitalu, a po wysypce już śladu nie ma :-)
Alex na co będziesz czekać, bierz się do roboty :-D

dobry dzień
my już prawie na walizkach :-)
wczoraj jeszcze byliśmy w gościach (fotki wrzucę)
mam jeszcze trochę do zrobienia
chciałam sobie też włosy malnać-bo takie wypłowiałe mam.
i poczytać Was trochę bo mam małe zaległości.:tak:
Aga-obiecany wrzosik :tak:;-)
wrzosik.jpg

EDYTUJĘ-
bo jeszcze żadna z Was nie wstała!!!!-POBUDKA!!!!!!!!

Stefanko-no jakoś sie nie zdarzyło :-D-co do prania dywanów metodą odkurzania-u nas był taki jeden facet który jeżdził po domach i świadczył takie usługi-ale mu sie zmarło.....
Kata-dzięki-no gapa ze mnie.
Dotka-to miałaś poszukiwanie :blink:
Alex-do dzieła:-D:-D:-D marsz!!!!
Kacha-dobrze gadasz :tak:-dać Ci wódki :-D

Ostatnia edycja:
hej

ja wstałam :-D:-D

:-Da my sie umówiliśmy do dentysty z kubusiem na 4 września
a poza tym to 3 dzień z rzędu straszliwie boli mnie głowa chyba oszaleje chybva coś kwitnie bo zawsze o tej porze mnie głowa boli straszliwie no i kuba też kicha i kicha

dla wszystkich miłego dnia

reklama
Hej!

Oooo, Elcia jak się rozgadała - goog, good, Elcia!
Sylwia, to fatality z takimi odległymi terminami. U nas w publicznych placówkach to samo. Dlatego ja się cieszę, że mam karnet do prywatnej kliniki i na lekarzy nie muszę czekać. Jedyny pożytek z mojego męża pracy, hehehe
Jutrzenka, życzę Ci, żeby dziś było lepiej niż wczoraj. A co do pracy? No fakt, wszystko zależy od ludzi.
Alex, TY to działaj nad rodzeństwem dla Olisia a nie tylko gadasz, że chcesz.
Kasiamaj, to udanego wyjazdu życzę. Szerokiej drogi i pięknej pogody.
Grzechotka, może to migrena??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry