Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze BHS?, mothercare? Nie wiem....
Znaleźć tu obuwie ortopedyczne dla Olisia graniczy z cudem, więc z Polski mam wysyłane, ewentualnie jakieś adidaski mu kupuję. Fakt, że jeszcze nie chodzi,ale do nauki stawania chociażby potrzebne mu porządne obuwie. Kurcze tak pięknie się dzisiaj ten dzień zapowiadał, a pogoda taka w kratkę jest.

Widzę że małej kiełki idą to pewnie trzeba będzie wyją z apteczki niedługo.;-)
Odwierzy tak ale nie prac. Zwłaszcza że tam pisze- nie dopuscic do przemoczenia dywanu... 

i szorowałam szczotą. Wlałam do wiadra wrzątek, proszek do prania i jazda. Dywany jak nowe i pozbyłam się smrodu psa siuskow... bo o to glownie chodziło... ;-) Potem płukanko szlaufem na trzepaku i jest super 

. Skonczyla szkolenie o 14 a jedyny autobus do Warszawy byl przed 15
, wiec godzine czekalysmy 

, jechalismy ponad 1h a to tylko 50 km, jakby nie mogli tych szkolen w Wawie robic, tam mam autobus co chwile bo kilka prywatnych przewozniikow jest a z powrotem z centrum to pelno tych autobusow 
.
. 

boze ile sie u nas porobilo rzeczy to szok, to juzz nie ten sam urzad niestety co jeszcze miesiac temu. Szkoda bo tak fajnie bylo. Ale moze to kwestia czasu i wszystko wroci do normyno tak... jak zwykle jak się rozpiszemy to jutrzenka ma mnóstwo pracy![]()

, normalnie chyba podwazasz moja prawdomownosc ;-)
. A pracy mam za dwoje bo kolezanka poszla na 2 tyg urlop i mam dwa rejony zamiast jednego.i dlatego ja mam w domu folie na podlogach....hihi![]()

. A pupy Wam sie nie poca jak na nich siedzicie 

Dla niewymienionych buziaki :-)

, postaram sie jutro z pracy cos naskrobac jak bede miala chwile wytchnienia 

To nawet wam piwka nie dali??? 

jutrzenka- biedaczysko......To nawet wam piwka nie dali???
![]()

Juz ja dobrze wiem ze Ty do tych Siedlec z nadzieja na jakis alkocholowy poczestunek jechalas.....
;-):-) A tu lipa! 
Moze nastepnym razem.....