reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień doberek.

Muszę się pochwalić, że Wiktor przespał calutką noc u siebie w łóżeczku. w końcu mam przespana noc za sobą :-D
A w buzi pojawiły się nowe ząbki, więc to one były przyczną całego nocnego zamieszania.
Mam nadzieję że i u was ten problem szybko zniknie wrac nowymi perełkami w buzi.

Kata-woj jakos tak mam dziwne wrażenie , że podobny post widziałam po północy ;-)

reklama
dobry ;-)
moje dziecko nasikało dziś do miski :szok::-D-chyba coś mu się pomyliło???bo i nocnik i miska są czerwone :tak::sorry2:-wchodzę do łazienki (bo jakoś cicho się zrobiło) patrzę a on siedzi z nogami w misce w siuśkach :szok::baffled::-)

Kata-a dasz radę sie dowiedzieć do jutra???
Asiu -dzięki :tak:;-)

i my sie witamy!!!:-)
siedze zmeczona po plazy.....ale gorąco dzis.....

a jutro uciekamy na pare dni troche znowu pozwiedzać....ciekawe czy pogoda dopisze..to juz koncowka wakacji....szkoda niee?;-)a potem jesien,zima-dwa latka...świeta....wiosna,kolejne swieta i znowu lato:-):-):-)
ide na drzemkę;-):-)
Radosnego dnia ciotkom zyczę!:tak:Korzystajcie ze sloneczka!:-)
paaaaaaaa:-)

ps.Mufinek wlasnie zasnął na dywanie....to juz jakas tradycja chyba bo piąty dzien z rzedu:tak:poczekam kilka minut i go przeloze do łózeczka:-)

(wczoraj tyle o rocznicach...to macie takie cos tam...u nas skorzane-tak dziwnie to brzmi)
http://www.we-dwoje.pl/rocznice;slubu,artykul,30.html

Ostatnia edycja:
hej:-)

ale nasz Kuba siada na nocnik-tylko nie zawsze zrobi...po chwili siedzenia wstaje i paraduje sobie z siusiakiem na wierzchu i po kilku minutach zamiast usiąść na nocnik leje na podłogę.....
kasia- przedstawiłaś wierny obraz mojego Łukasza, choć ostatnio jak biegał bez pieluchy to przez 4 godziny nie zrobił siku, ani do nocnika ani nigdzie:confused: a wypił ze trzy kubki herbatki:confused: tak jak by czekał na pampersa:sorry2: ja do prania dywanów używam Vanish i gąbkę, a ztą miską to już jakiś postęp, nie nasikał na kafelki:-D:-D:-D
magda- życzę ci wielu takich nocy:tak::tak::tak:
dota- a co dziś zwiedzacie?
kachawawa- miłego spędzania czasu na słoneczku:-)
stefanka- ciekawe warsztaty, ale mój M. i tak by nic żadnych wniosków dla mnie korzystnych by z tego nie wyciągnął:no:
asia- ja kupiłam kołdrę w jysku i też nie mogę do niej dobrać pościeli:no: jakieś ma dziwne wymiary:dry:

łukasz też śpi na poduszeczce takiej płaskiej

mały śpi, a mi się nic nie chce :no:

Ostatnia edycja:
Aga obudzialas mnie;-)tym pytaniem!:-)....dzis nic....dzis tylko była plaza,piasek,morze......takie tam pierdolki:-):-)
A Ty jeszcze na urlopie,prawda? i do kiedy tak sobie odpoczywasz?

ide z pieskiem na spacerek:-)patrzy na mnie tymi swoimi slicznymi oczkami i jak mu odmowic?:-)

kasia edytowałam tego posta - nie doczytałaś? ;-) gąbka lub szczotka
magda :szok: niemożliwe! byłam wtedy w objęciach mojego małego morfeuszka :-p miałaś chyba deżawi :-D
dota gdzie tym razem ruszacie?

reklama
Czesc dzieweczki......:-)
My juz po spacerku, u nas troszke tez dzis lepiej jesli chodzi o pogode....:-)

Temat dywanow u mnie dosc swierzy, bo gdzies przed godzina Oliwier rozlal soczek jagodowy.....:sorry: Ja zawsze w domu mam wlasnie vanish i jestem zadowolona. Co prawda nigdy innych srodkow nie uzywalam, tylko vanisha, ale u mnie sie sprawdza, wiec po co zmieniac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry