reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-(:baffled: miłego spacerku:tak:

dzieki! ale kurka milo nie było....ten moj cholernik jeden mi uciekł!!! diabeł jeden!! poszlam z nim na polanke blisko uniwerku i puscilam - tak sie cieszył,był taki grzeczny aż tu nagle siup i go nie ma....nie moglam go znalezc,juz mialam czarne mysli....biegalam i go wołałam....ale sie znalazl! był na uniwerku u pani portierki-ona mu wode dawala...a wiecie te czarnemysli przez to,ze wczoraj wlasnie widzielismy ogloszenie,ze zaginął tez golden i wszyscy go szukają,nawet nagroda jest 10000zl-niezle nie? i tak sie wczulam wczoraj - jak oni sie czują-szukając pieska:tak:
Kata;-)
A ten wanish (czy jak tam to sie pisze)to do dywanow jest specjalny jakis?
co Was tak wzielo na te dywany??

Dota- nas wzielo na dywany, bo czasem sie zdarza, ze sa jakies na nich plamy... :-D
Co to jest ze cala wasza rodzine do szkoly tak ciagnie.... nawet psa......:-D:-D;-) Nie no, dobrze, ze sie znalazl....:tak:

No wlasnie stefanka poszla po buciki dla Gajutka, nic mi nie odpisala i teraz wszyscy pomysla, ze ja co najmniej Gajutkowi buciki skradlam....;-):-)
Dota- a co do vanisha, to tak- specjalny jest na dywany.... pewnie myslalas, ze vanish jest tylko do prania, co? Widzisz, a tu taka niespodzianka.....:-p;-):-D:-D

no to jak teraz Stefa nie widzi to napisz nam szczerze Alex-ukradłas???:-ptylko chyba sobie je na nos albo na ucho zalozyłaś?:-p

a wanish...co Ty, ja znam tylko z reklam a i tak dokladnie nie wiem co oni tam gadają:-D

niestety dzis bylismy w Clarksie i nie bylo rozmiarow tych ktore nam sie podobaly. a ostatnio kupilismy w Next i jakos tak stopa jej sie do srodka jakby zsuwa...nie wiemm a ty alex gdzie kupujesz buty ?? bo nie wiem jeszcze jakie firmy sa dobre ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry