reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka!

Magda dzięki ;-)

Stefcia uwierz mi że jak matka nie wpoi takich podstaw życia w rodzinie to potem żonie jest ciężko. Sam nie dostawał nigdy prezentów więc nie jest nauczony. Przy mnie doznał szoku, bo imieniny, urodziny, rocznice itd. to ja zawsze coś tam mam... a on? Uczę i uczę ale romantykiem niestety nie jest... :-(

Grzechotka a co to za dieta?

Kacha łoo matko!!! :szok:Mam nadzieję że was nie zaraził ten kolega... :no:

Aga to miałaś trochę rozrywki w pracy :rofl2:

Mąż w pracy, Martyna z Klaudią poszły to chyba ogarnę bo lekki bałaganik się zrobił... ;-)

reklama
paula ale sie nie poddawaj :) moze w koncu beda z niego ludzie hehhe
jutrzenka i jak?? lepiej sie poczulas od mojej piosenki ??
grzechotka trzymaj sie wiem ze ciezko...
magda nie zrozumialam ???
jest tu ktos ?? czy sama gadam ??

magda głowa wciąż boli :baffled:a do tego staruszke grzechotke boli ręka zwichnieta i brzuch i paluszek :-D:-D

paula to dieta 3 fazowa oparta o wartości z tabeli IG czyli indeksu glikenicznego nalezy jeśc produkty o niskim ig w 1 fazie wyklucza sie wysokoprzetworzone weglowodany czyli wszystkie przetwory mączne cały cukier także w owocach i sokach kawę herbatę dla oczyszczenia organizmu i cześc warzyw i mięs z wysokim ig w 2 fazie wprowadza sie stopniowo produkty mączne cukry i owoce kawę herbatę ale z umiarem a w 3 fazie nalezy sie nauczyc juz jeść zdrowo chudo i mało cukrowo i tak sobie życ nie tyjąc
przynajmniej taki zamysł tej diety heheh zobaczymy jak długo pociągnę

o kurka Kacha trzymam kciuki, żebyś świńska nie była! :no:

Stefanio chodziło, mi o to, że wytykasz reszcie, że się porozbiegała po innych forach ;-)

Grzechotka łoooo to Ty się rozkładasz! :rofl2: współczucia
No i trzymam kciuki za nową dietę. Ja to już machnęłam ręką...byle się nie obżerać hehe (co uwielbiam :zawstydzona/y: )

A ja właśnie wyprałam nasz "nowy" zakup na allegro:

chicco-caddy-stroller.jpg

Generalnie będziemy korzystać jeszcze z "czołgu" który świetnie się spisuje, ale przyda nam się ta lekka parasolka na wszelkie wyjazdy :tak:

I czekam sobie na K. który przybędzie z piwkiem i zrobi mi masażyk bo coś mnie plecki bolą :sorry2::-D

reklama
witam sie pierwsza :-)

hehe juz druga, Grzechotka mnie minela :-D

wczoraj mi net nie dzialal i poszlam film ogladac ale i tak widze ze nic tu sie nie dzialo :confused::confused:

ale u mnie leje, zmoklam wychodzac z samochodu do budynku, doslownmie kilka metrow :szok::szok:. Normalnie sciana deszczu i jeszcze grzmi, a ciemno jak w noc

Magda fajny wozio, maly jest poreczniejszy ale juz nie taki wygodny jak czolg (tez mam X-Landera tak jak Ty jesli sie nie myle). Kuba zdecydowanie woli duzym jezdzic i na dlugie spacery zawsze go bierzemy, a maly mam w aucie i jak gdzies jade zeby polazic to go uzywamy, albo na jakies zakupy jak jedziemy.
Jak kuba nie wyrosnie to jeszcze za rok tym duzym pojezdzimy, a napewno w zime bo po sniegu jest bez problemu

milego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry