reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

agata ja tez mam czasem mdłości ale w większości są one połaczone ze zgagą gigantem a ta męczy mnie coraz częściej i nawet budzi w nocy. np dzis musiałam wstac około 2.30 bo tak mnie meczyła ze az poszłam do kibelka bo myslałam ze bede wymiotowac...

niestety tylko sie pomeczyłam i nic....a nie moge brac zadnych tabletek typu reni bo one wlasnie działają na mnie muląco ze zaraz jest mi niedobrze:-(

reklama
Oj Ewa masz pecha z tym przeziębieniem...

A my w tym tygodniu chcemy znaleźć jakieś meble na ciuchy i inne drobiazgi dla małego, myślę o komodzie-jest dośc praktyczna...no i jeszcze coś-może jakieś półki...zobaczymy co nam w oko wpadnie...Fajne są takie zakupy...:-)

Właśnie wróciłam ze spacerku i tak patrzyłam sobie na mamusie z wózeczkami:tak:

:-)

Przypomniało mi sie jak ja piłam siemię lniane, jak staraliśmy się o dzidziusia (siemię lniane zwiększa ilośc śluzu)...to było straszne, takie było niedobre, ze miałam odruchy wymiotne...No ale piłam, tak bardzo chcialam miec maleństwo:tak:

:-)

Dota, ja wypatrzyłam dość tanią komodę na ubranka w IKEA. Z tej samej serii mam szafę, która jeszcze służyła mężowi w życiu kawalerskim ;-) Ale nie wiem, w jakim klimacie szukacie mebli, ale zerknijcie sobie bo ceny do zaakceptowania ;)

dota to ja pewnie nie dałabym rady tego zjadac..czy tam pic... no a kefir? hmm nie próbowałam ale skoro tobie ewa pomaga to moze spróbuje bo na serio czasem to juz nie daje rady z ta zgagą...bleeee:-(

Siemię lniane jest właściwie bez smaku, tylko ma taką okropną konsystencję...nie mogę teraz znaleźć odpowiednika...delikatnie mówiąc coś jak kurze białko lub "katarek" (wiem, wiem okropne porównanie)...takie zawiesiste.

A mi na zgagę pomaga reni i gotowane mleko:tak:

Wypróbowałam kilka i najbardziej delikatny w smaku jest mlekowity - taki zakręcany z zielonym korkiem ;-)

Dota ;-) to pewnie coś wypatrzysz ;-) Daj znać co dla Krzysia kupiliście ;-)

reklama
Jeśli chodzi o kefir to na mnie świetnie działał na początku ciąży kiedy już było mi tak niedobrze że odlatywałam. Piłam go naprawdę w mega ilościach więc może faktycznie Viki spróbuj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry