• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka to było rewelacja:-D

A ja właśnie dopiero obiad jem...:baffled: zjadłam pare kopytek i zaczyna mnie już mulić, a głodna jestem jak wilk i niewiem co dalej robić... Jeść czy nie jeść:confused:
A do dupy to wszystko!

reklama
witam

dzis zajecia, jestem strasznie wykonczona. dobrze ze maz ze mna pojechal. Ninka u mojej mamy byla a ja po zajeciach pojechalam z mezem i zalatwialam sprawy i teraz padam.

Ewa..o co chodzi z ta plytka? jak ja mozna dostac od Ciebie? z gory dziekuje za informacje

zycze milej nocki

Witajcie Kobietki wszystkie grudnióweczki !!!
Zaglądam do was bo pewnie tutaj najszybciej zajrzy Ataata czyli Agatka
Zatem Kochana Agatko w dniu urodzin wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i radości ze wszystkich nadchodzących dni ciepłych myśli i cudownych snów żeby wszystkie życiowe supełki Ci się porozplątywały i żeby zawsze świeciło Ci słoneczko !!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ataata nie wspominalas ze masz urodziny...:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, szczescia i wiele radosci w nadchodzacych dniach :) Usmiechu na twarzy i mniej zmartwien :) Szczesliwego rozwiazania i pociechy z Dzidzi :-)
A takze spelnienia marzen :tak:

AGATKO, CÓŻ WIĘCEJ CI MOGĘ ŻYCZYĆ KIEDY DZIEWCZYNY JUŻ TYLE NAPISAŁY. MOŻE JESZCZE TYLKO TEGO BYŚ NAWET W TYCH POZORNIE DLA NAS ZŁYCH CHWILACH ŻYCIA UMIAŁA DOSTRZEGAĆ SENS I DALEJ IDĄCE DOBRO.

Agatko i my z maleństwem również
życzymy Ci wszystkiego naj naj naj naj naj naj najlepszego!
Oby tylko same dobre i szczęśliwe rzeczy spotykały Cię w życiu!

Ściskam mocno!
Buziaki urodzinowe!

Agatko!!!

My również składamy Ci najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!!

100 lat! 100 lat! 100lat!

bbzl2.png

reklama
Agatko,

Życze Ci szczęścia , zdrowia i wielu radośći a przede wszystkim długiej , szczęśliwej przyszłości.... wszystko co piękne i wymarzone niech bedzie dla Ciebie spełnione !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry